PRENAJATÉ!!! Ponúkame na prenájom 3 izbový byt, Košice - Nad jazerom, ulica Dneperská

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
70 m2

Poschodie:  
2. / 9

Košice
Nad Jazerom 
Dneperská 
pred 49 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 6 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

PRENAJATÉ!!! Diamond Reality Vám ponúka na prenájom 3 - izbový byt v lokalite Košice-Nad jazerom, na ulici Dneperská BEZ NÁBYTKU. Nehnuteľnosť je ideálnou voľbou pre mladý pár, alebo rodiny s deťmi, keďže sa byt nachádza na najzelenšom sídlisku v Košiciach, ktoré ponúka dostatok ihrísk a plôch, kde sa určite nebudete nudiť vy a ani Vaše ratolesti. Samotný byt je na 2. poschodí, 9 poschodového bytového domu, ktorý je zateplený, disponuje novým výťahom a rekonštrukciou taktiež prešli loggie. Výmera bytu je 70 m2 a prešiel staršou rekonštrukciou, ktorá zahrňovala zmenu dispozície. Dispozične je byt rozdelený na vstupnú chodbu, veľkorysú kúpeľnu s WC, kuchyňu spojenú s obývačkou a dvomi nepriechodnými izbami, pričom z jednej z nich je výstup na loggiu.

Lokalita: V okolí bytového domu sa nachádza kompletná občianska vybavenosť, ktorá zahŕňa MŠ, ZŠ, obchody, poliklinuku, zastávky MHD električky a autobusu a mnoho ďaľšieho. Taktiež sa môže pýšiť množstvom prírody v okolí, kde si môžete ísť zabehať okolo jazera alebo korčulovať na hrádzu. To všetko stupňuje dostatok hracích plôch pre deti, ktoré cez leto nebudú chcieť prísť ani domov J, to všetko ponúka jedno sídlisko.

Nehnuteľnosť je voľná a pripravená pre nových nájomcov. Konečná cena prenájmu je 820€ mesačne vrátane energií. Pri podpise nájomnej zmluvy sa požaduje 2 x depozit po 820 eur. Platby budú uhrádzané za konkrétny mesiac, t.j. za mesiac november sa uhradí platba v mesiaci november, za mesiac december sa uhradí platba v mesiaci december a pod. Ak Vás ponuka zaujala, zavolajte mi a dohodnite si oblhliadku na čísle 0902 198 170.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1

Na mape: PRENAJATÉ!!! Ponúkame na prenájom 3 izbový byt, Košice - Nad jazerom, ulica Dneperská

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.