REZERVOVANÝ 1 IZBOVÝ BYT S 2 LODŽIAMI A NAJLEPŠOU CENOU

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
40 m2

Košice
Nad Jazerom 
Stálicová 
pred 10 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 9 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Kristína HULIAKOVÁ zo spoločnosti Diamond Reality Vám ponúka na predaj 1 izbový byt s 2 lodžiami v najzelenšej mestskej časti Nad jazerom na ulici Stálicová.

O NEHNUTEĽNOSTI

Jedná sa o 1-izbový byt s rozlohou 40 m2 na Stálicovej ulici v mestskej časti Košice - Nad Jazerom. Nachádza sa na 13. poschodí z 13. poschodí (bytový dom s dvoma výťahmi) a predstavuje skvelú príležitosť pre tých, ktorí hľadajú nehnuteľnosť na kompletnú rekonštrukciu a vytvorenie vlastného útulného a moderného bývania.

Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou, ktorá zahŕňala výmenu okien za plastové a vymúrovanie bytového jadra. V byte sa nachádza aj klimatizačná jednotka.

Výmera bytu je 40 m2 + pivnica 2 m2 + 2 lodžie. Rekonštrukciou je možné získať 1,5 izbový byt s pekným výhľadom.

BYTOVÝ DOM

Bytový dom prešiel kompletnou rekonštrukciou a disponuje 2 novými výťahmi. Vstup do bytového domu je BEZBARIEROVÝ.

OKOLIE A OBČIANSKA VYBAVENOSŤ

V lokalite Nad Jazerom nájdete najzelenšie sídlisko v celej oblasti Košíc. Hrádza, ktorá sa tiahne pozdĺž celého sídliska, ponúka ideálnu možnosť na príjemné prechádzky, športovanie a dokonca umožňuje pohodlný prístup do centra mesta pešo, na bicykli alebo kolobežke. Toto je skvelý spôsob, ako spojiť aktívny životný štýl s pokojom a zeleňou.

Len minútu chôdze od bytového domu sa nachádza materská aj základná škola Družicová, čo je výhodné pre rodiny s deťmi. Okrem toho, úpravou Slaneckej cesty sa stane lokalita Nad Jazerom jednou z najžiadanejších, s predpokladaným nárastom cien nehnuteľností v tejto mestskej časti.

Sídlisko disponuje veľkými supermarketmi, ako sú TESCO a KAUFLAND, a nákupnou pasážou s rôznymi obchodmi, čo vám zabezpečí pohodlné nakupovanie v blízkosti Vášho domova. K tomu všetkému prispieva atmosféra plná zelene, detských a workoutových ihrísk, a pri jazere môžete v lete relaxovať a v zime si užiť korčuľovanie.

Táto lokalita ponúka kombináciu prírodného prostredia a vynikajúcej dostupnosti ku všetkým potrebným službám, čo robí z tohto sídliska ideálne miesto na bývanie.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
áno
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené

Na mape: REZERVOVANÝ 1 IZBOVÝ BYT S 2 LODŽIAMI A NAJLEPŠOU CENOU

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.