TROJIZBOVÝ BYT - ČINGOVSKÁ ULICA

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
65 m2

Poschodie:  
6. / 13

Košice
Nad Jazerom 
Čingovská 
pred 49 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 45 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Hľadáte byt v peknom prostredí plnom zelene, parkov a obrovských možností na šport a relax? Tak potom je táto ponuka práve pre Vás!

BRANISLAV ČURI z CASSOVIAE REALITAS Vám ponúka na predaj 3 izbový byt na Čingovskej ulici č.10. Byt sa nachádza na šiestom poschodí z trinástich v samostatne stojacom vežiaku s orientáciou na západ/sever.

Byt prešiel staršou čiastočnou rekonštrukciou: boli vymenené staré okná za plastové, v jadre bola vymenená elektrika, jadro je murované

Dispozičné riešenie bytu a technické parametre:

Úžitková plocha bytu je 67 m2. Byt pozostáva zo vstupnej chodby, kúpeľne, wc, obývačky, kuchyne, spálne, detskej izby, 2 balkónov a pivnice. Bytovka má 2 výťahy, jeden nákladný a druhý osobný. Bytový dom bol obnovený a zateplený.

V okolí je vynikajúca občianska vybavenosť: obchodné centrá, zastávky, MHD, pošta, školy, škôlky, banky, v tesnej blízkosti bytovky je detské ihrisko a park. Táto lokalita ponúka naozaj skvelé možnosti na relax, šport a oddych. Môžete sa tu korčuľovať na hrádzi popri Hornáde, bicyklovať sa, zabehať si, zahrať futbal, vyskúšať vodné lyžovanie a to všetko uprostred nádhernej prírody a výhľadov .

Cena bytu je 125 000 €. Ak vás táto ponuka zaujala tak nás neváhajte kontaktovať: Ing. Branislav Čuri - 0918 783 223 - certifikovaný realitný maklér NARKS

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1

Na mape: TROJIZBOVÝ BYT - ČINGOVSKÁ ULICA

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.