PREDANÝ 2 IZBOVÝ TEHLOVÝ BYT S OBROVSKÝM INVESTIČNÝM POTENCIÁLOM

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
53 m2

Poschodie:  
5.

Košice
Sever 
pred 56 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 45 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Kristína HULIAKOVÁ zo spoločnosti Diamond Reality Vám ponúka na predaj 2 izbový tehlový byt s balkónom, ktorý prešiel kompletnou rekonštrukciou.

Pozrite si VIDEOOBHLIADKU bytu skopírovaním tohto linku do vášho prehliadača: https://youtu.be/ELxFfzXNSYI

ZÁKLADNÉ INFORMÁCIE O BYTE

Byt sa nachádza na Czambelovej ulici v obľúbenej mestskej časti Sever. Je umiestnený na 5. poschodí zo 6 poschodového tehlového bytového domu. V byte prebehla vkusná kompletná rekonštrukcia. K bytu patrí nádherný balkón s úchvatným výhľadom do parku a okolitej zelene, čo robí bývanie v širšom centre mesta o to viac výnimočným.

Orientácia tohto bytu na tri svetové strany - východ, západ a juh, je naozaj výnimočná a prináša množstvo výhod. Vďaka tejto orientácii môže byt získať veľa denného svetla po celý deň a poskytnúť príjemnú a svetlú atmosféru.

K bytu prislúcha aj pivnica.

DISPOZÍCIA

Tento útulný a priestranný byt o rozlohe 53 m2 má vstupnú chodbu s vstavanou skriňou, ktorá ponúka dostatok úložného priestoru na odkladanie vecí. Z chodby sa vchádza do kúpeľne, ktorá je spojená s WC a má múrovaný sprchovací kút. Priestranná obývačka s výstupom na balkón je ideálnym miestom na oddych a relaxáciu. Kuchyňa je plne zariadená modernými spotrebičmi a ponúka dostatok miesta na prípravu jedál. Spálňa je dostatočne veľká a pohodlná pre jednu alebo dve osoby. Celková dispozícia bytu je dobre premyslená a zabezpečuje dostatok súkromia a pohodlia.

BYTOVÝ DOM

Bytového domu je, že je zateplený a má fasádu, čo zaručuje nižšie náklady na kúrenie v zimných mesiacoch a príjemné prostredie počas celého roka. Okrem toho je v dome k dispozícii výťah, ktorý uľahčuje presun do vyšších poschodí a zabezpečuje väčší komfort pre obyvateľov.

LOKALITA A OKOLIE

Táto nehnuteľnosť sa nachádza v mestskej časti Sever s kompletnou občianskou vybavenosťou. Hlavná ulica, ktorá je jednou z hlavných miestnych komunikácií, je vzdialená len 7 minút pešo a poskytuje prístup k množstvu obchodov, služieb a reštaurácií. V blízkosti sa tiež nachádzajú detské ihriská, parky, materské, základné, stredné a vysoké školy, čo robí túto lokalitu atraktívnou pre rodiny s deťmi. Okolie je tiež bohaté na rôzne reštaurácie, bary a kaviarne, kde si môžete vychutnať dobré jedlo a nápoje. Tento byt je ideálny pre tých, ktorí hľadajú kvalitné bývanie v centre mesta a zároveň chcú byť obklopení všetkými potrebnými zariadeniami. Táto nehnuteľnosť ako investícia na prenájom pre študentov vzhľadom na blízkosť univerzít a vysokých škôl.

Plánujete kúpiť nehnuteľnosť, kde v budúcnosti nebudete mať žiaden problém s jej predajom? Pri tejto nehnuteľnosti žiadne takéto obavy mať nemusíte. Tento byt je ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú skvelú kombináciu komfortu a kvality bývania.

Dohodnite si obhliadku, a presvedčte sa sami o kvalite a výhodách tohto bytu.

Cena zahŕňa kompletný servis našej realitnej kancelárie, vrátene poplatkov právneho servisu a nákladov spojných s prevodom nehnuteľnosti.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.