Na predaj veľký 3 izbový byt (77m2 + lodžia) v lukratívnej časti - Madridská ul., sídlisko

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
77 m2

Poschodie:  
5.

Košice
Sídlisko Ťahanovce 
Madridská 
pred 46 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 32 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

So súhlasom majiteľa nehnuteľnosti EXKLUZÍVNE ponúkame na predaj pekný priestranný 3 izbový byt s lodžiou, po rekonštrukcii (možnosť prerobiť na 4 izbový) v najvyhľadávanejšej novej časti sídliska Ťahanovce, v bezprostrednej blízkosti prírody, na ulici Madridská.

3D VIRTUÁLNU OBHLIADKU si môžete pozrieť skopírovaním tohto linku do vášho prehliadača: https://lnk.sk/rdy8. Prejdite sa virtuálne po nehnuteľnosti v pohodlí Vášho domova a v pokoji si preskúmajte každý jeden kút a detail.

Tento byt po rekonštrukcii disponuje podlahovou plochou 77 m2 + lodžia o výmere 3 m2.

Nachádza sa na ideálnom 5. poschodí z 8 s orientáciou izieb na východ a kuchyňou na západ.

Byt prešiel rekonštrukciou pred 12 rokmi, ktorá zahŕňa plastové okná, plávajúce podlahy, dlažbu v kuchyni, kúpeľni a WC, drevené obložkové zárubne a interiérové dvere v celom byte a bezpečnostné vchodové dvere. Bytové jadro je murované, dispozícia bytu je pôvodná a elektrika bola menená v spálni a na chodbe.

Byt je ideálny aj na rekonštrukciu podľa vlastných predstáv a vďaka veľkorysej výmere je z neho možné vytvoriť 4 izbový byt vhodný aj pre rozrastajúce sa rodinky. Byt je vhodný tiež pre niekoho, kto hľadá bývanie bez starostí a potrebných opráv, pretože je vo vynikajúcom stave, veľmi udržiavaný, síce veľký, ale útulný a teplý. Výhodou je, že sa predáva kompletne zariadený (s výnimkou manželskej postele)

K bytu prislúcha pivnica o výmere 2,02 m2 a k dispozícii je aj kočikáreň a posilňovňa na prízemí.

Tento pomerne mladý bytový dom bol postavený v roku 1998 a pred 10 rokmi bol kompletne zateplený. V blízkej dobe je plánovaná výmena výťahov. Bytovka disponuje dvoma výťahmi: osobným aj nákladným.

Najväčším benefitom tejto nehnuteľnosti je najvyhľadávanejšia lokalita sídliska a to vďaka bezprostrednej blízkosti prírody a lesoparku, kde si na svoje prídu milovníci bicyklov, pešej turistiky, opekačiek s možnosťou prejsť cez Zelený dvor až do Furčianského lesoparku. Ďalšou TOP lokalitou je turisticko-rekreačné stredisko SUDKY pri Hornáde, ktoré sú od bytovky vzdialené peši len 5 minút .

Ďalším benefitom je bezproblémové parkovanie (v porovnaní s inými časťami sídliska) a tiež vynikajúca občianska vybavenosť.

Cena nehnuteľnosti je 154 990 Eur vrátane provízie pre RK. Samozrejmosťou je kompletný právny servis a právna istota zabezpečená advokátskou kanceláriou. Taktiež Vám radi pomôžeme s hypotékou prostredníctvom nášho interného finančného centra, ktoré Vám sprostredkuje poskytnutie najlepšieho úroku na trhu. Pre informácie o predmetnej nehnuteľnosti kontaktujte prosím tel. č. 0905 644 936.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené

Na mape: Na predaj veľký 3 izbový byt (77m2 + lodžia) v lukratívnej časti - Madridská ul., sídlisko

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.