REZERVOVANÉ - "3-izbový byt, Košice-Západ-ul. Ružínska, rekonštruovaný

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
67 m2

Poschodie:  
4. / 4

Košice
Západ 
Ružínska 
pred 44 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 39 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

REZERVOVANÉ - Lucia Talianová a Impulz Real vám exkluzívne predstavujú krásny 3-izbový byt s loggiou, situovaný v obľúbenej lokalite Košice - Západ, Ružínska ulica. S celkovou plochou 71m2 je toto miesto dokonalé na pohodlné bývanie alebo ako bezpečná investícia.

Čo tento byt ponúka?

✅ Kompletnú, kvalitnú, modernú rekonštrukciu

✅ Poskytuje skvelú dispozíciu a množstvo úložného priestoru

✅ 2 izby a loggia orientované na juh a do parku

✅ Nachádza sa na poslednom poschodí, čím eliminuje hluk od susedov

✅ Zrekonštruovaný bytový dom

Lokalita:

Košice, Terasa (Západ), Ružínska ulica. Byt je obklopený parkami, zeleňou a ihriskami. Výborná pešia dostupnosť k občianskej vybavenosti (škôlka, škola, poliklinika, obchody, kostol) a bezproblémová dopravná dostupnosť (MHD, električky, auto), ako aj parkovanie.

Dispozícia:

• Priestranná obývačka (3,45x 4,71m) prepojená opticky s kuchyňou

• 2x nepriechodná spálňa (3,47x 4,65m, 3,4x 3,3m), pričom jedna má výstup na loggiu (3,4 x 1m)

• Veľká chodba (2,72x 3,4m)

• Samostatná kúpeľňa (práčka so sušičkou), samostatná toaleta

• K bytu patrí pivnica na prízemí

Kompletná rekonštrukcia priniesla mnoho vylepšení, vrátane výmeny vodoinštalačných a elektrických inštalácií, plastových okien, zasklenia loggie, murovaného jadra, bezpečnostných dverí, interiérových dverí s obložkovými zárubňami, laminátových podláh a dlažby v kuchyni. Kúpeľňa a toaleta sú obložené kvalitným obkladom a dlažbou, rohová vaňa, rebríkový radiátor v kúpeľni a toaleta Geberit. Na mieru vyrobená kuchynská linka je doplnená vstavanými spotrebičmi, ako je chladnička s mrazničkou, umývačka riadu, plynová varná doska, elektrická rúra, digestor a mikrovlnná rúra. V chodbe nájdete vstavanú skriňu v tvare L.

Pozrime sa aj na rekonštrukciu bytového domu: Dom bol zateplený v roku 2016, vymenené boli stúpačky, vstupné brány, schránky a upravené schodisko.

Na záver: Byt sa nachádza v srdci sídliska Terasa s orientáciou na zeleň a park z každej strany. Kvalitná rekonštrukcia a kompletné zariadenie sú súčasťou ceny. Byt ponúka skvelú atmosféru a pokojných susedov. Budíte sa ráno so štebotom vtákov z parku, ktorý je hneď vedľa.

Doporučujem osobnú obhliadku.

Pre bližšie informácie nás kedykoľvek kontaktujte. Na vaše otázky vám ochotne odpovie náš rodinný realitný maklér Lucia Talianová na telefónnom čísle 0948797013 alebo na talianova@impulzreal.sk. Sme certifikovanou spoločnosťou NARKS - Národná asociácia realitných kancelárií Slovenska, vrátane maklérskej licencie.

"VŠETKO POD JEDNOU STRECHOU", zabezpečenie právnych služieb advokátom, služby financovania, protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti + elektrárne, plyn a 100% servis aj v budúcnosti so spoľahlivým tímom čestných a kvalifikovaných ľudí s dlhoročnými skúsenosťami. S nadhľadom profesionálnych skúseností, s maximálnym rešpektovaním Vašich potrieb, žijeme s vami Vaše realitné rozhodnutia akoby boli naše vlastné.

Spoločnosť Impulz Real - spoločnosť, ktorej DÔVERUJETE.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
nie
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Verejné ústredné
Internet:
áno

Na mape: REZERVOVANÉ - "3-izbový byt, Košice-Západ-ul. Ružínska, rekonštruovaný

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.