NA PRENÁJOM NEZARIADENÝ 3 IZBOVÝ BYT (65m2), TRI HÔRKY, KOŠICE - ZÁPAD

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
65 m2

Košice
Západ 
Tri hôrky 
pred 10 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 10 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ing. Ladislav Šosták a Diamond Reality vám ponúka na prenájom nezariadený 3 izbový byt v skvelej lokalite na ulici Tri hôrky, na Terase.

Byt sa nachádza na 1. poschodí a prešiel kompletnou rekonštrukciou. Dispozične sa byt skladá z veľkej vstupnej chodby a výhodou bytu je, že každá z izieb je samostatná. Priestranná obývačka, spálňa s východom na 3metrovú loggiu, kúpeľňa s vaňou a samostatné WC, menšia detská izba a samostatná kuchyňa s linkou. Výhodou bytu je perfektná poloha, ktorá vám ponúka kompletnú občiansku vybavenosť a zároveň kľud. Byt je prenajíma nezariadený a to vám ponúka možnosť si z tohto bytu urobiť vyslovene váš domov. Je okamžite pripravený k nasťahovaniu. Výmera bytu je 62m2 a prislúcha k nemu 3 metrová loggia a 3 metrová pivnica.

Cena prenájmu: 650 eur/mesiac + elektrina, plyn a internet

Depozit : 1000 eur pri podpise zmluvy

Byt je voľný od 1.3.2024

Hľadáme max. 2 pracujúcich ľudí, bez detí. Malé domáce zvieratko nie je problémom.

ENG: Ing. Ladislav Šosták and Diamond Reality offer you an unfurnished 3-room apartment for rent in a great location on Tri hôrky street.

The apartment is located on the 1st floor and has been completely renovated. The layout of the apartment consists of a large entrance hall and the advantage of the apartment is that each of the rooms is separate. A spacious living room, a bedroom with an exit to a 3-meter loggia, a bathroom with a bathtub and a separate toilet, a smaller children's room and a separate kitchen with a dishwasher. The advantage of the apartment is the perfect location, which offers you complete civic amenities and at the same time peace. The apartment is rented unfurnished and this offers you the opportunity to make this apartment your home. It is immediately ready to move into. The area of the apartment is 62 m2 and it has a 3-meter loggia and a 3-meter cellar.

Rental price: 650 euros/month + electricity, gas and internet

Deposit: 1000 euros upon signing the contract

If you are interested in this property, please do not hesitate to contact me on 0911 337 969

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené

Na mape: NA PRENÁJOM NEZARIADENÝ 3 IZBOVÝ BYT (65m2), TRI HÔRKY, KOŠICE - ZÁPAD

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.