Kontaktné údaje

TUreality, s. r. o.

Halková 2761/33

01001 Žilina

Meno:
  Renáta Sopková
Telefón:
+421 41 3217800
E-mail:
ID ponuky:
53157

PRIPRAVUJEME na predaj 3 izbový byt na sídlisku Terasa o rozlohe 63 m2, na 7/10 poschodí, ulica O

164 980
Plocha:  
63 m2

Košice
Západ 
pred 13 dňami
Vložené na TRH.sk:  

dnes
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

TU reality s povolením majiteľa pripravujeme k ponuke tento 3-izbový byt na 7. z 10 poschodí na ulici Orgovánová, po úplnej rekonštrukcii. Výsledkom je nové murované jadro, elektrické rozvody, vodoinštalácie, plynové a odpadové systémy, nové obklady, interiérové dvere a zárubne, bezpečnostné dvere.

Nachádza sa v bytovom dome, ktorý tiež podstúpil kompletnú rekonštrukciu, vrátane opravy strechy, výmeny stúpačiek, aktualizácie elektrických inštalácií, inštalácie nového výťahu a zateplenia.

Svojou polohou na vyhľadávanej, tichej lokalite s množstvom zelene a detskými ihriskami ponúka ideálne prostredie na bývanie.

Okrem toho má vynikajúcu občiansku vybavenosť, vrátane škôl, škôlok, pošty, obchodov, nákupného centra Galéria, zdravotníckych zariadení a dostupnosťou MHD s pohodlným spojením do centra. Parkovanie je bezproblémové priamo pred bytovým domom

V cene nehnuteľnosti sú zahrnuté všetky právne poplatky, pričom energetický certifikát nebol k dispozícii. V prípade záujmu o túto nehnuteľnosť môžete kontaktovať Renátu Sopkovú na telefónnom čísle +421 41 3217800 alebo prostredníctvom e-mailovej adresy sopkova@tureality.sk. Realitná spoločnosť TU poskytuje bezplatnú konzultáciu týkajúcu sa financovania HU a asistenciu pri jeho vybavovaní, pričom všetko je spojené s príjemnou atmosférou a kávou.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.