Kontaktné údaje

Meno:
Marian Viglaš
Telefón:
0908423677
E-mail:

PREDAJ 2 IZBOVÝ ZARIADENÝ BYT V LEVI DOME CENTRUM LEVÍC

101 500
Plocha:  
58 m2

Poschodie:  
3. / 3

Vek stavby:  
< 5 rokov
okres Levice
Levice
Tyršova
pred 53 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 7 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

VŠETKY REALITNÉ KANCELÁRIE NEVOLAŤ A NEPÍSAŤ.

List vlastníctva 7775.

Kúpou bytu do osobného vlastníctva za 101 500 eur kupujete aj časť uzatvoreného chráneného pozemku. Časť pozemku je zatrávnený vrátane posedenia na lavičkách. Parkovacie miesto k bytu. Parkovacie miesto stále zabezpečené. Parkovacích státí je dosť. Zvyšné volné parkovacie miesta sa dajú prenajať od správcu-domovníka ak potrebujete viac ako jedno parkovacie miesto. Na predaj 2 izbový byt s úžitkovou rozlohou 58m2. Kompletne zariadený byt v centre Levíc na ulici Tyršova-16 pri velkom parku M.R.Štefánika. V byte zostáva kompletne všetko ako na fotkách. Vstavaná sklokeramická varná doska Nemeckej značky Klarstein z tvrdeného mliečneho sivého skla so 4 horákmi na plyn. Vstavaná rúra Whirlpool 6TH SENSE (šiesty zmysel) s funciou ventilátora aj grilu aj samočistiaci program. Zabudovaná v linke chladnička aj mraznička. Vodovodné batérie značky Grohe a Hansgrohe. LED svetiedlá na dialkové ovládania. Jedálensky stôl po zložení pre 4 stoličky. Po Roztiahnutí stola tak ako je na fotkách stolovanie pre 6 až 8 osôb. Pohovka 3-sed pre 3osoby. Opierky hlavy a bočné opierky na ruky sú polohovatelné. Práčka Hoover aj s programom na paru na 9 kíl prádla 24 funkcií. Možnosť ovládania cez wifi aj cez mobilom wifi. Rezidencia s názvom LEVI DOM s vlastným uzavretým pozemkom len pre bývajújich. Brána na dialkové ovládanie. K dispozícii sú 3 dialkové ovládače na bránu. Byt sa nachádza v druhej vzdialenejšej tichšej bytovke ďalej od cesty. Tiché bývanie v centre Levíc. Predaj týchto bytov v LEVI DOME je zriedka.Bytovka má vlastnú kotolňu.Všetky rozvody elektrika a plyn a voda nové.Byt je orientovaný až na 3 svetové strany východ a juh a západ.

2 izbový byt bez balkóna na 3 poschodí v 3 poschodovej bytovke bez výťahu. Na poschodí sú len dva byty. Byt má chodbu a väčšiu kúpelňu spojenú s wc. Kúpelňa má okno. Obývačka je väčšia prepojená s kuchyňou. Obývačka má jedno okno a kuchyňa má druhé okno. Nepriechodná Spálňa s jedným oknom. Schodisko s nerezovým zábradlím. Vnútroblok so zeleňou oddychovou zónou a lavičkami na relax-posedenie. O údržbu areálu ale aj o upratovanie vchodu je postarané zabezpečené upratovačkami. Kaufland vzdialený len 1minútu pešo. Kino Junior vzdialené 1minútu pešo. Pešia zóna 3minúty pešo. Velký park 1minútu pešo.Autobusová a železničná stanica 12minút pešo.Nemocnica Sanat 9minút pešo.

Celkové mesačné náklady za byt sú 150 eur na 2 osoby. Zálohová platba bytovému družstvu 126 eur v tejo cene je už zarátaný aj fond opráv a aj upratovanie+elektrina 18 eur+plyn 6 eur. Reálne náklady po vyučtovaní sú do 145 eur mesačne za všetko na 2 osoby.15 televíznych staníc zadarmo. Bez mesačných poplatkov.

Čistý list vlastníctva. Byt bez ťarchy. Nezaťažený hypotékou ani vecným bremenom. Lahký prevod na nového majiteľa-majiteľku. Nevýhoda že byt je na 3 poschodí bez výťahu ale výhoda je že nad bytom už nie je žiadny byt žiadny sused a ani zboku.

Viacero vecí a spotrebičov je úplne nových. Majú len pár týždňov.

mobil: 0908 423 677

email: europan@azet.sk

facebook: Marian Viglaš

Popis lokality

Centrum Levíc. Jedna z mála najlepších bytových adries v meste.

Vek stavby:
< 5 rokov
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
Vyhradené parkovanie
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Spôsob kúrenia:
Ústredné plynové
Murované jadro:
áno
Okná:
Plastové
Káblová TV:
áno
Internet:
áno

Na mape: PREDAJ 2 IZBOVÝ ZARIADENÝ BYT V LEVI DOME CENTRUM LEVÍC

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.