RentHub I EXKLUZÍVNE 1-izbový byt s veľkým balkónom VictoryPort | 35㎡

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
1 m2

Poschodie:  
1.

okres Liptovský Mikuláš
Liptovský Mikuláš
Žuffova
pred 11 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 20 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

RentHub - Špecialista na nájom a jeho správu Vám ponúka na dlhodobý prenájom krásny dizajnový 1-izbový byt s veľkorysým balkónom. Byt sa nachádza v lukratívnej a bezpečnej lokalite na adrese Žuffova 1098/47, Liptovský Mikuláš - Novovybudovaný rezidenčný objekt VICTORY PORT s uzavretým areálom a so vstupom len pre rezidentov cez rampu ktorá číta Vašu ŠPZ :-) Takže súkromie a bezpečie je na pravom mieste :-)

BYT:

Veľmi moderne a dôvtipne zariadený byt s celkovou rozlohou 35 ㎡. Byt sa nachádza na 1.poschodí novostavby bytového domu s výťahom. Byt je zariadený veľmi vkusne, kompaktne a moderným kvalitným nábytkom na mieru. Preto jeho interiér pôsobí naozaj priestranne a všetky potrebné veci k životu majú svoje miesto. Celé zariadenie aj so spotrebičmi je samozrejme súčasťou bytu a je v cene prenájmu. K cene prislúcha a je samozrejmosťou Wifi, TV, vlastná pivnica so vstavanou skriňou hneď vedľa bytu a v neposlednom rade parkovacie státie priamo pred vchodom do bytového domu - čo Vám spríjemní vykladanie nákupov. Toto parkovacie státie je patriace k bytu. Byt je vhodný pre každého kto si dokáže predstaviť žiť v tejto krásne novovybudovanej tichej lokalite s nádychom jedinečnej rezidencie.

DISPOZÍCIA:

Byt bol skutočne navrhnutý veľmi dôvtipne a to najmä kvôli jeho kompaktne zabudovaným nábytkovým prvkom do ktorých uložíte naozaj všetko. Po vstupe do bytu Vás privíta vstupná chodba s vstavanou skriňou a video - vrátnikom ktorý je veľkou a modernou pomôckou pri identifikovaní návštevy :-) Ako náhle vyjdete z vstupnej chodby do priestoru, tak sa na Vás s veľmi príjemným pocitom údivu "pozrie" priestor ktorý Vás paradoxne svojou matematickou rozlohou prekvapí a tomu pocitu sa Vám ani nebude chcieť veriť. Prekvapí Vás najmä tým aký vie byť vzdušný, svetlý, kompaktný a hlavne zariadený novým na mieru vyrábaným nábytkom. Svetelné podsvietenia nábytku sú samozrejmosťou a potešia, pretože ovládať viete všetko z pohodlia ktoréhokoľvek priestoru bytu skrz ovládania. Z tohto veľkorysého priestoru viete priamo prejsť do tiež veľmi prekvapujúco veľkej kúpeľne kde sa nachádza práčka, sprchový kút a umývadlo. Je tu naozaj veľmi veľa odkladacieho priestoru a vôbec sa nemusíte báť, že by ste mali málo priestoru. Tak ako viete využiť tento odkladací priestor v byte, tak Vám bude k dispozícii hneď aj vedľa bytu pekný priestranný priestor s vstavanými policami. Tento jedinečný priestor dotvára pekný a svojou veľkosťou príjemný balkón kde si môžete vychutnať spoločne alebo v tichu a sami svoju zaslúženú kávičku

LOKALITA:

V okolí tejto jedinečnej rezidenčnej a bezpečnej lokality nájdete širokospektrálnu vybavenosť. Nemocnicu s poliklinikou, Kaufland a od blízkeho kruhového objazdu je naozaj už len na skok do samého centra kde nájdete čokoľvek potrebné pre Vaše blaho :-) Táto lokalita ponúka aj možnosť veľmi rýchleho napojenia na diaľničný úsek D1 čo Váš záujem o rekreáciu a oddych v okolí naozaj urýchli.

Tento byt je jednou z jedinečných možností najmä pre tých, ktorí hľadajú štýlový, originálny a komfortný domov v centre diania. Nenechajte túto príležitosť "ležať" a kontaktujte nás pre viac informácií a prípadnú osobnú obhliadku.

1, Byt je voľný od: IHNEĎ K DISPOZÍCII

CENA nájmu je 420€/mesiac + energie 80€/mesiac

CENA nájmu je 500€/mesiac vrátane energií

Andrej Hromada

RentHub s.r.o. - špecialisti na prenájmy

Tel.: +421 915 253 260

E-mail: hromada@renthub.sk

Text inzerátu a fotografie sú autorským dielom spoločností Ideálny nájomca by RentHub s.r.o. a bez ich súhlasu ich nie je možné kopírovať!

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Počet kúpeľní:
1
Internet:
áno

Na mape: RentHub I EXKLUZÍVNE 1-izbový byt s veľkým balkónom VictoryPort | 35㎡

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.