Kontaktné údaje

GARANT REAL, s.r.o.

Hlavná 70

08001 Prešov

Meno:
  Mgr. Radovan Krajňák, RSc.
Telefón:
+421 907 030 622
Mobil:
+421 907 030 622, +421 907 030 623
E-mail:
ID ponuky:
14110

APARTMÁNY LITMANOVÁ - 1 izbový apartmán v srdci lyžiarskeho areálu SKI Litmanová

59 291
Plocha:  
25 m2

okres Stará Ľubovňa
Litmanová
pred 59 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

včera
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária GARANT REAL Vám exkluzívne ponúka na predaj jedinečný projekt v lone prekrásnej prírody a zároveň v centre športového vyžitia.

PROJEKT:

Navrhované objekty apartmánových domov sú identické s rozdielnym funkčným využitím suterénu.

V objekte „A“ bola v 1. nadzemnom podlaží pôvodne naplánovaná reštaurácia a v objekte „B“ recepcia, obchodné priestrory. Tieto podlažia boli zmenené na apartmány v kombinácii so skladovacími kobkami. V objekte „C sú v 1. nadzemnom podlaží umiestnené garáže a skladovacie kobky k apartmánom.

Každý apartmánový dom je 3 podlažný s využitým podkrovím sedlovej strechy, obsahuje 22, resp. 25 apartmánov.

Budova „A“, (ktorá sa nachádza najbližšie k lyžiarskemu svahu) a budova „B" bude v krátkej dobe skolaudovaná. Aktuálne prebieha aj výstavba budovy„C", ktorej apartmány sú už v predaji !

MIESTO REALIZÁCIE:

Katastrálne územie obce Litmanová – severne od obce, mimo intravilánu obce, východne od potoka Rozdiel - prítok Litmanovského potoka, vrámci existujúceho lyžiarskeho areálu.

TECHNICKÉ VYBAVENIE:

Objekt po architektonickej stránke je navrhovaný podhorského charakteru so sedlovou krížovou strechou, s vikiermi so sklonom 45 stupňov, v tvarosloví kúpeľných stavieb.

Konštrukčný systém stavby je navrhovaný stenového systému v kombinácií so železobetónovými stĺpmi. Strop a preklady monolitické železobetónové.

Murivo je navrhované z murovacích tvárnic POROTHERM (obvodové murivo hr. 400mm, stredné nosné múry 250mm, priečky hr. 100 mm a 150 mm – protihlukové priečky) na maltu vápenno – cementovú.

Strecha je navrhovaná sedlová s dreveným hambákovým krovom s krytinou - TONDACH s kremičitým posypom.

Schodište je navrhované monolitické železobetónové s nášľapnou keramickou vrstvou.

Výťah je navrhovaný osobný s výťahovou šachtou 1400/1600mm - lanový osobný výťah typu SCHINDLER 3300 , nosnosť 400 kg, počet osôb 5

Dvere sú navrhované drevené. s oceľovou zárubňou, – laminované – systém BEN.

Okná a balkónové dvere sú navrhované plastové, s izolačným dvojskolm a obvodovým uzatváraním, prepážky sú riešené hr. 6 mm v rámci izolačného dvojskla.

Vykurovanie je navrhované elektrické – elektrickými vykurovacími rohožmi zn. HAKL s termostatom. TÚV bude zabezpečená ku všetkým zdravotechnickým zariadeniam s teplotou min. 45 – 50 stupňov celzia.

Elektroinštalácia - Všetky riešenia, návrh a montáž elektrického systému a komponentov sa bude riadiť platnými časťami IEC/VDE, STN normami.

Bližšie informácie nájdete na stránke: apartmanylitmanova.sk

V prípade záujmu nás kedykoľvek kontaktujte na tel. č. 0907 030 622 alebo na info@apartmanylitmanova.sk kde Vám zodpovieme na všetky otázky a dohodneme sa na ďalšom postupe v prípade, že budete mať záujem o niektorý z voľných apartmánov.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené

Na mape: APARTMÁNY LITMANOVÁ - 1 izbový apartmán v srdci lyžiarskeho areálu SKI Litmanová

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.