Kontaktné údaje

DOBRÉ REALITY s. r. o.

Dlhá ulica 426/3

97101 Prievidza

Meno:
Monika Benková
Telefón:
0907 180 306
E-mail:
ID ponuky:
1300045794

PREDAJ ZA NIŽŠIU CENU: 2 i byt s loggiou a komorou v najlepšej lokalite - pôvodný stav, 58 m2,

94 900
Plocha:  
58 m2

Poschodie:  
12. / 13

okres Martin
Martin
J.Palkoviča
pred 16 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 10 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

SÍDLISKO SEVER - NAJLEPŠIE SÍDLISKO V MARTINE.

EŠTE TU NEMÁTE SVOJ BYT?

DOBRÉ REALITY – silná slovenská realitná sieť, exkluzívne ponúka na predaj dispozične obľúbený 2 izbový byt v pôvodnom stave s loggiou a komorou na sídlisku Sever v Martine.

PREDMET PONUKY

Východne orientovaný 2 izbový byt s presklenou loggiou a príslušenstvom (komorou v spoločných priestoroch a latkovou pivnicou), umiestnený na 12. z 13. poschodí čiastočne zrekonštruovaného bytového domu (zateplenie, úprava spol. priestorov, stúpacie rozvody a i.) na sídlisku Sever, ul. J. Palkoviča v Martine.

V roku 2005 boli v byte vymenené okná za plastové, inak je byt v udržiavanom pôvodnom stave, s dobudovanými vstavanými skriňami v predsieni. Vhodný je na kompletnú rekonštrukciu s možnosťou dispozičných úprav kúpeľne, kuchyne, aj vytvorenia tretej izby.

Mesačné náklady na prevádzku bytu sú pri dvoch osobách 120 Eur + energie.

DISPOZÍCIA

12 poschodie: vstupná predsieň, kúpeľňa s WC, kuchyňa, obývacia izba, spálňa, loggia, komora v spoločných priestoroch.

Suterén: latková pivnica.

LOKALITA

Sídlisko Sever v Martine je lokalita zaujímavá svojím parkovým vzhľadom, pokojným, príjemným prostredím, kompletnou občianskou vybavenosťou (obchody, reštaurácie, ZŠ, MŠ, farský kostol, cintorín, športové plochy a i.), vlastným komunitným životom a dobrou dostupnosťou do centra mesta, okolitých turistických centier i väčších miest (Turčianske Teplice, Žilina a i.).

ODPORUČENIE MAKLÉRA

Príjemnému, priestranne pôsobiacemu bytu s loggiou a komorou v spoločných priestoroch dominuje živá panoráma výhľadov na pohorie Veľká Fatra. Napriek pôvodnému stavu je byt dobre udržiavaný, uvíta však kompletnú rekonštrukciu, ktorá má okrem modernizácie a zlepšeniu technického stavu bytu potenciál pre nové dispozičné usporiadanie kúpeľne, kuchyne, ale aj vytvorenie ďalšej izby. Sídlisko Sever patrí vďaka prostrediu a občianskej vybavenosti, ale aj komunitnému životu k najlepšie hodnoteným sídliskám v meste Martin.

CENA

94 900 Eur vrátane poplatkov za kompletný servis realitnej kancelárie DOBRÉ REALITY s.r.o. V prípade záujmu zabezpečíme pomoc pri financovaní kúpy nehnuteľnosti.

https://profilmaklera.sk/bc-monika-benkova/

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.

Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Okná:
Plastové
Káblová TV:
áno
Internet:
áno

Na mape: PREDAJ ZA NIŽŠIU CENU: 2 i byt s loggiou a komorou v najlepšej lokalite - pôvodný stav, 58 m2,

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.