PREDANÉ! Priestranný byt 2+1, 57m2, 2x lodžia, 1. p., Myjava

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
57 m2

Poschodie:  
1. / 4

okres Myjava
Myjava
Staromyjavská
pred 5 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 4 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

AstonReal ponúka v zastúpení majiteľov na predaj rekonštruovaný 2-izbový byt s kuchyňou a 2 lodžiami (cca 8m2) o výmere podlahovej plochy 57m2, v tichej časti Myjavy na Staromyjavskej ulici.

Byt sa nachádza na 1. poschodí zo štyroch v panelovom dome a je do neho bezbariérový prístup. Byt je orientovaný smerom od cesty, čo poskytuje tiché prostredie a zároveň výhľad na zeleň.

Bytový dom má zrekonštruovaný vstup na čip, zvončeky s elektrovrátnikom, nové schránky a stupačky (rozvody vody, odpad). Bytový dom sa nachádza v kľudnom prostredí plnom zelene. V tesnej blízkosti sa nachádza zastávka MHD, nemocnica, lekáreň, ostatná občianska vybavenosť je vo vzdialenosti cca 5 minút jazdy autom. Priestranné parkovacie priestranstvo vedľa bytového domu zabezpečuje bezproblémové parkovanie.

Byt bol rekonštruovaný a prešiel nasledovnými úpravami - plastové okná, murované jadro a nová sanita, plávajúca podlaha v izbách, keramická dlažba v kúpeľni, WC, kuchyni a chodbe a zateplené lodžie. V kúpeľni sa nachádza veľký sprchový kút, umývadlo a priestor na práčku. V kuchyni je kuchynská linka na mieru so zabudovaným sklokeramickým sporákom, elektrickou rúrou a veľkou umývačkou riadu. V byte sa nachádza prípojka plynu, ktorú majitelia ale nevyužívajú a je zaplombovaná. Byt je možné bez problémov opäť pripojiť k dodávke plynu. Na radiátoroch sú pomerové merače na diaľkový odpočet spotreby, taktiež spotreba vody je meraná diaľkovo.

Stredové umiestnenie bytu v rámci bytového domu zabezpečuje, že byt je teplý a teda má nízke mesačné náklady na spotrebu tepla. Celkové mesačné náklady sú cca 80€ pre 1 osobu (bez elektriny). Orientácia bytu je V. K bytu patrí pivnica, cca 2m2. K bytu nie je vytvorený energetický certifikát.

Byt je k dispozícii dohodou a predáva sa čiastočne zariadený so všetkým zariadením (vrátane spotrebičov), ktoré je na fotografiách.

Predajná cena zahŕňa nasledujúce služby, finančné a právne poradenstvo, tj. vypracovanie zmluvnej dokumentácie, zabezpečenie návrhu na vklad na príslušnom katastri, vrátane uhradenia správneho poplatku, finančné poradenstvo a províziu realitnej kancelárie. Info: 0905/795 159, halbarth@astonreal.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
2
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno
Počet kúpeľní:
1
Internet:
áno

Na mape: PREDANÉ! Priestranný byt 2+1, 57m2, 2x lodžia, 1. p., Myjava

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.