TIMA Real - Exkluzívne ponúka na predaj 3 i byt v Myjave

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
1 m2

Poschodie:  
7. / 7

okres Myjava
Myjava
pred 48 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 43 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Exkluzívne ponúkame na predaj priestranný 3i byt o veľkosti 81 m2 v Myjave, na siedmom poschodí z ôsmich. Nachádza sa v centre mesta Myjava. Bytový dom je postavený z pálenej tehly po kompletnej rekonštrukcii, nový výťah a strecha, zateplený, nové vodovodné - kanalizačné - plynové rozvody. Byt je svetlý a disponuje tromi samostatnými nepriechodnými izbami. Orientácia bytu na svetové strany : J / S.

V byte sú nové plastové okná, vo všetkých izbách sú nové plávajúce podlahy, na chodbe je staršia plávajúca podlaha, v kuchyni , WC a v kúpeľni je linoleum z PVC. Jadro a všetky dvere v byte sú pôvodné. K bytu prislúcha veľká lodžia a špajza na medziposchodí.

Dispozícia: vstupná chodba, WC s kúpeľňou, kuchyňa, detská izba, spálňa a obývačka. K bytu v bytovom dome prislúcha na medziposchodí špajza. Parkovanie verejné. Byt je kúpou voľný.

Mesačné náklady : správa BPM 160,- € , elektrika 15,€, plyn 5,-€

Neváhajte nás kontaktovať - obhliadky možné 7 dní v týždni.

Odporúčame využitie balíka služieb ALL INCLUSIVE NAOPAK ktorý je poskytovaný bezplatne. Viac informácií o tejto službe na domovskej stránke prípadne osobne u ktoréhokoľvek z maklérov.

Naša spoločnosť pôsobí na trhu od roku 2004. Poskytujeme služby v oblasti sprostredkovania kúpy, predaja a prenájmu všetkých typov nehnuteľností. Ochotne Vám zabezpečíme dokumenty potrebné pre kataster nehnuteľností, servis pri vybavovaní hypotekárnych úverov, vypracovanie znaleckých posudkov a poistenie nehnuteľnosti prostredníctvom zmluvných partnerov. Naši makléri disponujú odbornými znalosťami, zodpovedným prístupom a preto sú zárukou serióznej, bezpečnej a rýchlej realizácie obchodu.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Verejné ústredné
Elektrický prúd:
220V
Internet:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.