TIMA Real - Exkluzívne ponúka na predaj 4 i byt v Myjave

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
78 m2

Poschodie:  
2. / 4

okres Myjava
Myjava
pred 51 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 46 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Exkluzívne ponúkame na predaj 4i byt o veľkosti 74 m2 v Myjave, po staršej rekonštrukcii, na 2 poschodí zo štyroch. Okná sú plastové, jadro je vystavené z tehál, kúpeľňa je spoločná s WC a je obložená keramickými obkladačkami. Na podlahe v kúpeľni, chodbičke a kuchyni je keramická dlažba. Vo všetkých izbách a chodbe pri kúpeľni je plávajúca podlaha. V byte sa nachádza priestranný šatník a komôrka pri kuchyni. Vstupné dvere do bytu sú bezpečnostné. K bytu prislúcha veľká lodžia, ktorá je zasklená. V suteréne panelového domu sú k bytu dve pivnice. Byt sa predáva komplet so zariadením.

Bytový dom je z panelov a prešiel kompletnou rekonštrukciou - zateplený, nová strecha, fasáda. Parkovanie verejné.

3D obhliadka: https://my.matterport.com/show/?m=G8vDnijo1is

Dispozícia: vstupná chodba, WC s kúpeľňou, kuchyňa, dve detská izba, vstavaný šatník, spálňa a obývačka. K bytu v bytovom dome prislúcha dve pivnica. Parkovanie verejné. Byt je kúpou voľný.

Neváhajte nás kontaktovať - obhliadky možné 7 dní v týždni.

Odporúčame využitie balíka služieb ALL INCLUSIVE NAOPAK ktorý je poskytovaný bezplatne. Viac informácií o tejto službe na domovskej stránke prípadne osobne u ktoréhokoľvek z maklérov.

Naša spoločnosť pôsobí na trhu od roku 2004. Poskytujeme služby v oblasti sprostredkovania kúpy, predaja a prenájmu všetkých typov nehnuteľností. Ochotne Vám zabezpečíme dokumenty potrebné pre kataster nehnuteľností, servis pri vybavovaní hypotekárnych úverov, vypracovanie znaleckých posudkov a poistenie nehnuteľnosti prostredníctvom zmluvných partnerov. Naši makléri disponujú odbornými znalosťami, zodpovedným prístupom a preto sú zárukou serióznej, bezpečnej a rýchlej realizácie obchodu.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
nie
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Verejné ústredné
Internet:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.