TIMA Real - ponúka na predaj 3 i byt s garážou a záhradou

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
1 m2

Poschodie:  
1. / 2

okres Myjava
Myjava
pred 49 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 45 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj 3-izbový byt v Myjave s garážou a záhradou. Byt sa nachádza v štvorbytovke tehlového bytového domu na prvom poschodí z dvoch a je v pôvodnom stave. Celková rozloha bytu je 80 m2. Vo všetkých izbách sú pôvodné drevené parkety. V kuchyni, kúpeľni a WC je dlažba. Okná sú plastové. K bytu prislúcha vlastná kotolňa s pivnicou o rozlohe 25 m2, ktoré sú v suteréne V kotolni na nachádza vlastný plynový kotol na ústredné kúrenie a bojler na ohrev vody. V dvore štvorbytovky bytového domu sú garáže, kde jedna patrí k bytu a tiež aj záhrada, ktorá sa nachádza za garážami. V podkroví bytového domu sa nachádza skladovací priestor patriaci k bytu.

Dispozícia: vstupná chodba, WC, obývacia izba, znovu chodba, detská izba, kuchyňa so špajzou, kúpeľňa s vaňou, spálňa. V suteréne sa nachádza kotolňa s pivnicou o rozlohe 25 m2. Na dvore je garáž s novou strechou o rozlohe 22 m2. Za garážami vlastná záhrada. V podkroví bytového domu je priestor na uskladnenie prislúchajúci k ponúkanému bytu.

Odporúčame využitie balíka služieb ALL INCLUSIVE NAOPAK ktorý je poskytovaný bezplatne. Viac informácií o tejto službe na domovskej stránke prípadne osobne u ktoréhokoľvek z maklérov.

Naša spoločnosť pôsobí na trhu od roku 2004. Poskytujeme služby v oblasti sprostredkovania kúpy, predaja a prenájmu všetkých typov nehnuteľností. Ochotne Vám zabezpečíme dokumenty potrebné pre kataster nehnuteľností, servis pri vybavovaní hypotekárnych úverov, vypracovanie znaleckých posudkov a poistenie nehnuteľnosti prostredníctvom zmluvných partnerov. Naši makléri disponujú odbornými znalosťami, zodpovedným prístupom a preto sú zárukou serióznej, bezpečnej a rýchlej realizácie obchodu.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Lokálne plynové
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.