HALO reality - Predaj, štvorizbový byt Námestovo, v tichéj časti sídliska Brehy - ZNÍŽENÁ C

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
87 m2

okres Námestovo
Námestovo
pred 55 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 29 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj priestranný štvorizbový byt,v osobnom vlastníctve, 87 m2, v tichej lokalite mesta Námestovo na sídlisku Brehy. Byt je slnečný a priestranný a nachádza sa na 2 poschodí v štvorposchodovom panelovom bytovom dome. Byt je teplý a svetlý a je z neho krásny výhľad na okolie.

Možná výmena za 3izbový byt v Trstenéj.

DISPOZÍCIA:

Vstupom do bytu je funkčná chodba. Z chodby sa naľavo nachádza kúpelňa, spálňa jedného z dospelých súrodencov a obývačka.Tieto miestosti sú orientované na južnú stranu. Rovno oproti vchodovým dverám je priestranná izba ,z ktoréj sa vychádza na balkon. Doprava je priestranná kuchyňa so stolom a špajzou a vstup do štvrtej izby. Tieto priestory sú juho- západne orientované. V kúpelni, do ktorej je vstup z chodby sa nachádza vaňa a umývadlo so skrinkou. Toaleta je samostane a je umiestnená v pravej časti chodby. Celý byt je priestranný a svetlý.

STAV BYTU:

Byt bol čiastočne zrekonštruovaný majiteľom v roku 2007 a je v dobrom udržiavanom stave, podľa úváženia nového majiteľa s možnosťou ďalších investícií do zmeny dizajnu.

Zrekonštruované bolo jadro-murované. V byte sú sádrové omietky a rovnomerne potery na zemi. V celom byte sú drevene parkety , ktore nie su lepené a boli raz zbrúsené a nalakované Stačí ich iba zbrúsiť a nalakovat a budú ako nové. V kúpeľni a toalete je dlažba.Tiež v chodbe a kuchyni. V byte boli takisto vymenené plastové okná so žalúziami.Dvere sú pôvodné.

Byt sa predáva čiastočne so zariadením (po dohode s majiteľom), tak ako je na fotografiách-obývačkový nábytok s gaučom, stavanými skriňami v chodbe a s nábytkom v spálni, taktiež kuchyňa so spotrebičmi - chladnička s mrazničkou, mikrovlnka, varná doska, rúra na pečenie. Ostatné časti vybavenia bytu môžu zostať po dohode s majiteľom.

Kúrenie je centrálne teplovodne z plynovej kotolne - zabezpečené bytovým družstvom. K bytu prislúcha pivnica (3,1m2) a k dispozícii je aj spoločný priestor kočíkarne . Možnosť parkovania priamo pred bytovým domom.

BYTOVÝ DOM:

Budova má plastové okná a elektrický vrátnik. V spoločných priestoroch je k dispozícii kočíkáreň a sušiareň slúžiaca napríklad na odkladanie bicyklov. Bytový dom je zateplený.

Prevádzkové náklady sú ca. 199 eur + 48 elektrika. Voda a kúrenie sú v cene rozpisu z bytového družstva. Bytové družstvo zabezpečuje prevádzku bytovky.

V roku 2013 bola bytovka zateplená a zateplený strop je aj v pivnici. Rekonštrciou prešla aj strecha a balkony,

POPIS LOKALITY:

Byt sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite s úplnou občianskou vybavenosťou: škola, škôlka, obchody,cyklotrasa, detské ihrisko, workoutová zóna, potraviny. Zastávky autobusu ca. 200m.

VÝHODY:

Zateplený bytový dom, možnosť parkovania v blízkostí , dobrá občianská vybavenosť, zariadený, priestranný.

Extra:

Okrem krásneho výhľadu ste za pár minút v nádhernéj prírode Oravy a to peši, či na bicykli. Oravská Priehrada pre milovníkov rybárčenia, kúpania a iných vodných aktivít je tiež tak blízko, že nepotrebujete auto.Samozrejme pre milovníkov oddychu sú v tomto meste reštaurácie,kaviarničky a detské ihriská...Toto všetko vrátane úplnej občianskej vybavenosti na Vás čaká, v prípade,že sa rozhodnete bývať v tomto byte v Námestove.

. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0911 288 853 alebo na slavomiraploransky@haloreality.sk. ID ponuky: NO-61456.

Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

U NÁS MÁTE ISTOTU: --------------------------------------------------------

- prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, predávali sme už viac ako 60 000 NEHNUTEĽNOSTÍ

- na našom webe nájdete už viac ako 4 100 referencií aj s fotkami našich spokojných klientov

- pre vašu bezpečnosť sme nestranná strana pri prevode nehnuteľnosti

- profesionálne obhliadky s pravidelne preškolovanými profesionálnymi maklérmi

- už vo väčšine lokalít robíme aj 3D skeny, videoobhliadky a pôdorysy nehnuteľnosti

- inzerujeme na viac ako 200 portáloch

- zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona

- poradíme vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť

- bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami

- pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS

-----------------------------------------------------------------------------

Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u nás nájdete skoro 1 000 aktuálnych ponúk.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
nie
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.