Kontaktné údaje

TUreality, s. r. o.

Halková 2761/33

01001 Žilina

Meno:
  Manuela Paceková
Telefón:
+421 41 3217800
E-mail:
ID ponuky:
53055

Na predaj 2 izbový byt s parkovacím miestom a výhľadom na Kalváriu!

169 980
Plocha:  
69 m2

okres Nitra
Nitra
pred 14 dňami
Vložené na TRH.sk:  

dnes
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

TUreality ponúka na predaj 2 izbový byt v tehlovej bytovke v centre mesta s parkovacím miestom v súkromnom dvore. Rozloha bytu 69 m2, po kompletnej rekonštrukcii, bez nutných ďalších investícii, čo umožňuje okamžité nasťahovanie a plnohodnotné bývanie.

_______________________________________________________________________________________________

Dispozícia : vstupná chodba so stavanou skriňou, veľká obývacia miestnosť čiastočne spojená s krásnou, veľkou kuchyňou a špajzou. Z obývačky je vstup do priestrannej spálne, taktiež zo stavanou skriňou a vchodom do kúpeľné, kde je oddelená časť pre práčku a samostatný ohrev TÚV a separátnym WC. Zo spálne je aj výstup na veľký balkón z výhľadom na kalváriu. V kúpeľni sa nachádza veľká vaňa plus sprchovací kút, v spálni a na chodbe je priestranná vstavaná skriňa, kuchyňa je vybavená spotrebičmi. Výhodou sú aj nízke mesačné náklady cca. 130 €. Byt sa nachádza v lukratívnej lokalite na Hodžovej ulici v centre so súkromným parkovaním vo dvore a s uzamykateľnou bránou.

_______________________________________________________________________________________________

Rozloha : Obytná plocha 69 m² Balkón : 5 m² Pivnica : 9 m² Parkovanie : súkromné, v uzavretom súkromnom dvore. Tento byt je ideálny pre mladý párik a rodinu s prírastkom, ktorí nechcú investovať čas a ďalšie prostriedky do prerábky. Byt sa nachádza v centre mesta, čiže všetko je na dosah, do 5 minút peši. Výhodou je vlastné plynové kúrenie. Teplota je nastaviteľná cez centrálny termostat.

____________________________________________________________________________________________________

Energetický certifikát nie je k dispozícii. Ďalšie informácie, alebo možnosť obhliadky : Tel.+421 41 3217800 Mail: pacekova@tureality.sk Ďakujem za váš čas a teším sa na osobné stretnutie.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.