Kontaktné údaje

TUreality, s. r. o.

Halková 2761/33

01001 Žilina

Meno:
  Jozef Butin
Telefón:
+421 41 3217800
E-mail:
ID ponuky:
52540

Na predaj garsónka, Nitra-Chrenová, 19 m2

69 980
Plocha:  
19 m2

okres Nitra
Nitra
pred 9 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

dnes
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

TUreality ponúka na predaj slnečnú garsónku vo vyhľadávanej lokalite Nitra-Chrenová, Dlhá ulica o ploche 19 m2 na 4/4 poschodového bytového domu. Nachádza sa v zateplenom bytovom dome, ktorý prešiel kompletnou rekonštrukciou (zateplenie, nová fasáda, nová strecha, rozvody, stúpačky, spoločné priestory). Garsónka je po čiastočnej rekonštrukcii, boli vymenené plastové okná a vymurované jadro.

VÝHODY: nízke mesačné náklady + prenájom + investícia alebo trvalé bývanie + pivnica čo poskytuje ďalšie úložné priestory.

NÁŠ NÁZOR: Ideálny pre jednotlivca alebo pár hľadajúcich útulný priestor s možnosťou prispôsobenia podľa vlastných predstáv. Výborná občianska vybavenosť: V blízkosti je základná škola, materská škola, poliklinika, Lidl, nákupné centrá Max, N-Centro, športoviská, dobré parkovacie možnosti, okamžité napojenie na R1. V prípade záujmu Vám náš finančný špecialista sprostredkuje bezplatne HÚ šitý na mieru podľa Vášho výberu, Energetický certifikát nie je k dispozícii. Kontakt: +421413217800 butin@tureality.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Iné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.