Príjemný byt s TOP výhľadmi, výmera 62m2, rekonštrukcia, balkón, voľný

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
61 m2

Poschodie:  
10. / 13

okres Nové Zámky
Nové Zámky
Nám.Gy.Széchenyiho
pred 47 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 38 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

V exkluzívnom zastúpení ponúkam na PREDAJ sympatický, výborne riešený 2 izbový byt s krásnymi výhľadmi do ďaleka s viditeľnosťou až na Zobor. Byt sa nachádza v blízkosti centra Nových Zámkoch na Námestí Gy. Széchényiho s výmerou 3 izbového bytu a ponúka praktické dispozičné riešenie. Nevyžaduje si žiadne veľké investície, stačí si čerstvo vymaľovať a môžete pohodlne bývať.

STAV BYTU:

Byt sa nachádza na 10/13. poschodí zatepleného bytového domu, ktorý prešiel postupnou rekonštrukciou (tri nové moderné výťahy, spoločné priestory, vstupná brána, strecha, komplet vymenené vodorovné a zvislé rozvody). Celková výmera podlahovej plochy bytu vrátane príslušenstva je 61,69 m2 + plocha balkónu 8 m2. Tichý a svetlý byt prešiel tiež postupnou rekonštrukciou: plastové okná s vonkajšími roletami, vnútorné interiérové žalúzie, sieťky proti hmyzu, interiérové dvere, nová elektroinštalácia, zvislé a vodorovné rozvody, kuchynská linka, kúpeľňa so sprchovacím kútom a plávajúce podlahy.

DISPOZÍCIA:

Vstup do bytu je z priestrannej spoločnej haly, ktorá sa dá použiť na príjemne stretnutia so susedmi. Po vstupe sa nachádza predsieň so vstavanými skriňami, po ľavej strane samostatná toaleta s malým umývadlom, ďalej po ľavej strane je vstup do samostatnej kuchyne v tvare L (elektrický šporák, digestor – možnosť využiť aj prípojku plynu). Na konci kuchyne je vstup do kúpeľne so sprchovacím kútom, umývadlom a praktickým priestorom na veľkú automatickú práčku poprípade aj sušičku. Z predsiene sa komunikačnou oddelenou chodbičkou dostaneme po ľavej starne cez dvojkrídlové dvere do spálne. Na konci bytu sa nachádza veľká obývacia izba s výstupom na veľký balkón s vonkajšími roletami. Poteší už krásnym spomínaným výhľadom, možnosť posedenia pri rannej kávičke či poobedný relax pri západe Slnka. Pred domom a v okolí domu je pohodlné verejné parkovanie. K bytu prislúcha v suteréne domu klasická pivničná kobka. Mesačné náklady sú cca. 160,- EUR

LOKALITA:

Tichá, zelená, pokojná a zabývaná lokalita ponúka všetky potreby dnešnej modernej doby. Rýchle dopravné napojenie, autobusová stanica, vlaková stanica a v pešej dostupnosti (cca. 5 min.) je centrum mesta. Kompletná občianska vybavenosť je pre túto lokalitu samozrejmosť: potraviny ako Kaufland, Billa, Lidl, rozmanité obchody, lekáreň, materská škôlka v tesnej blízkosti, škola, gymnázium, rôzne reštaurácie, kaviarne a detské ihriská. Pre milovníkov pohybu a športu sú v ponuke rôzne športoviská: športová hala MILÉNIUM, zimný štadión, krytá plaváreň, termálne kúpalisko ŠTRAND. Na svoje si prídu milovníci prechádzok, turistiky a cykloturistiky keďže priamo zo sídliska sa dá pohodlne dostať k nábrežiu rieky Nitra a na vodné kaskády Zúgov, lesoparku Berek či parku Sihoť s jazerom.

Veľkou výhodou je vynikajúce vlakové spojenie EC,IC (vlakom EuroCity ste za hodinu cesty v Bratislave na hlavnej stanici)

Nové Zámky sa nachádzajú:

- 30 km od mesta Komárno,

- 35 km od mesta Nitra

- 100 km od hlavného mesta Bratislava

Byt sa nachádza v časti mesta, ktorá je u klientov obľúbená, je kúpou voľný a hneď k dispozícii.

CENA:

Cena bytu vrátane podielu na pozemku je 89 000,- EUR a zahŕňa:

- kompletný právny servis zabezpečený zmluvným právnikom

- preverenie právneho stavu nehnuteľnosti na katastri

- notárske poplatky za overenie podpisov na zmluvách

- správny poplatok za štandardný vklad vlastníckeho práva do katastra

- poistenie zodpovednosti za škodu spôsobenú pri výkone realitnej činnosti

- garanciu pre klientov zaručenú Garančným fondom NARKS

- províziu pre realitnú kanceláriu

V prípade financovania nehnuteľnosti prostredníctvom hypotekárneho úveru:

- zabezpečenie vypracovania znaleckého posudku

- bezplatné sprostredkovanie hypotekárneho úveru prostredníctvom našich zmluvných partnerov

V prípade doplňujúcich otázok, alebo záujmu o obhliadku kontaktujte Ing. Petra Orda-Oravcová 0904/505 360, petra.oravcova@pass.sk

PASS Reality – reality, ktoré Vám passujú!

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
neuvedené
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Verejné ústredné
Internet:
áno

Na mape: Príjemný byt s TOP výhľadmi, výmera 62m2, rekonštrukcia, balkón, voľný

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.