Areté real - Rezervované! Prenájom veľmi pekného, priestranného 3- izbového bytu s parkovací

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
120 m2

okres Pezinok
Pezinok
Za koníčkom
pred 14 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 14 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na prenájom veľmi pekný, priestranný, kompletne zariadený  3-izbový  byt v zateplenom rodinnom dome so samostatným vstupom v blízkosti centra mesta Pezinok, ul. Za koníčkom. Byt je  veľmi dobre dispozične riešený. Podlahová plocha bytu vrátane príslušenstva je  120 m2. Byt sa nachádza sa na 1. NP. 

Dispozícia bytu

- vstupná chodba so vstavanou skriňou

- priestranná kúpeľňa s vaňou a sprchovým kútom

- samostatné WC

- komora

- obývacia izba je prepojená s jedálenskou časťou s kuchyňou s vkusnou kuchynskou linkou s drezom a so spotrebičmi - varná doska, el. rúra,  chladnička s mrazničkou, umývačka riadku

- špajza pri kuchyni

- 2x spálňa

- priestranná hala

Byt je vhodný pre 4 osoby. K bytu prislúcha parkovacie miesto pred domom a tiež časť dvora s príjemným posedením. Byt sa prenajíma kompletne zariadený vkusným nábytkom. V prípade záujmu sa môže byt ešte dozariadiť, príp. je aj možnosť časť zariadenia odstrániť z bytu.

 

Poloha  domu a lokalita:

Rodinný dom sa nachádza vo výbornej lokalite v blízkosti centra mesta Pezinok /cca 7 min. pešo/ s dobrou občianskou vybavenosťou.  V blízkosti sa nachádza autobus. zastávka aj železničná stanica /cca 5 minút pešo/. V centre mesta je nádherný park, množstvo reštaurácií, kaviarní, obchodov, poliklinika, potraviny. V lokalite sú  tiež možnosti vychádzok do prírody a cykloturistiky.

Mesto Pezinok leží 18 km severovýchodne od hlavného mesta Bratislavy. Rozkladá sa na dvoch katastrálnych územiach Grinava a Pezinok na úpätí Malých Karpát. Je okresným mestom, súčasťou Bratislavského kraja. Susedí s okresmi Senec, Bratislava, Malacky a Trnava. Pezinok síce nemá priamy styk so štátnou hranicou, ale najbližší hraničný priechod do Rakúska je vzdialený iba 25 km, do Maďarska približne rovnako.

Cena: 750 EUR/mesiac, Depozit je jednomesačné nájomné. Provízia je vo výške jednomesačného nájomného.

Kontakt: 0948/247 257

Spoločnosť Areté real, s.r.o. nezodpovedá za správnosť, úplnosť  a presnosť informácií uvedených v tomto inzeráte, ktoré majú iba informatívny charakter.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené

Na mape: Areté real - Rezervované! Prenájom veľmi pekného, priestranného 3- izbového bytu s parkovací

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.