Na prenájom 4 izbový zariadendý byt na Svätoplukovej ulici v Pezinku

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
68 m2

Poschodie:  
2. / 5

okres Pezinok
Pezinok
Svätoplukova
pred 9 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 5 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária Orin real Vám ponúka na prenájom veľmi pekne a útulne zrekonštruovaný 3 izbový byt na Svätoplukovej ulici v Pezinku na sídlisku Sever. Byt bol prerobený na 4 izbový s troma spálňami a obývacou izbou prepojenou s kuchyňou.

Rozloha bytu je 68m2 + zaskenný balkón a v prípade potreby bude k dispozícii aj pivnica. Nachádza sa na vyššom druhom poschodí v zateplenom bytovom dome s výťahom. Zariadenie bytu ostáva: kuchynská linka s barovým sedením, rúra, sporák, umývačka riadu, chladnička, rohová rozkladacia sedačka, práčka, na mieru robený šartník v spálni a posteľ. Dve menšie izby ostávajú prázdne môžu slúžiť ako pracovňa. Byt je orientovaný na dve svetové strany takže je krásne presvetlený celý deň - obývačka s kuchyňou západ, spálne na východ. Veľkým plusom je jedinečný výhľad na vinohrady a prírodu Malých Karpát.

Hneď pod bytovým domom sa nachádzajú potraviny, lekáreň, pekáreň, zástavka MHD a tiež školy, škôlky, kúpalisko v blízkosti a do centra s kompletnou občianskou vybavenosťou je to 10minút pešou chôdzou.

Cena prenájmu je 650,- Eur/mesačne vrátane energií a internetu (na začiatku sa platí aj provízia aj kaucia). Vhodný je pre dve osoby - bez detí a zvierat - prípadne dohoda.

Voľný je ihneď.

0915957390

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Verejné ústredné
Internet:
áno

Na mape: Na prenájom 4 izbový zariadendý byt na Svätoplukovej ulici v Pezinku

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.