LEXXUS | Príjemný zariadený 3i byt /110m2 /v priamom centre Piešťan

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
110 m2

Poschodie:  
2. / 3

okres Piešťany
Piešťany
Teplická
pred 7 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 17 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Spoločnosť LEXXUS, a.s. ponúka na prenájom štýlový 3 izbový tehlový byt v meste Piešťany, známom svojimi termálnymi prameňmi a vysokým štandardom života. Nachádza sa na Teplickej ulici v úplnom centre v tesnej blízkosti Kúpeľného parku a príjemnou pešou dostupnosťou do samotných Kúpeľov.

Plne zariadený byt s elegantnými detailmi a hodnotovými prvkami ponúka veľmi príjemné pohodlie a komfort domova. Je vybavený klimatizáciou, plynovým kotlom, satelitom, wifi a TV.

Byt č. 2.

TECHNICKÉ PARAMETRE A DISPOZÍCIA

Rozloha bytu 110,30m2

2. NP

Vstupná komunikačná chodba, samostatná kuchyňa s jedálňou, 2 samostatné spálne, obývacia izba s balkónom, kúpeľňa, samostatná toaleta.

Byt je súčasťou polyfunkčného domu, ktorý je lokalizovaný v pamiatkovej zóne. Okrem tohto bytu budova disponuje ešte piatimi podobne vkusne zariadenými bytovými jednotkami, ktoré sa tiež ponúkajú na dlhodobý prenájom.

Nájomca má k dispozícii zadné átrium domu so zatrávnenou záhradou, okrasnými stromami a kríkmi a príjemným posedením, ktoré ponúka krytý altánok a kaviarnička s pralinkami a cukrárenskými delikatesami.

LOKALITA

Príjemný byt sa nachádza v kúpeľnom meste Piešťany, v obľúbenom meste kúpeľných a obchodných domov. V bezprostrednom okolí sa nachádza mestský park, pešia zóna, nákupné centrum Aupark, pošta, verejné parkovisko. Piešťany disponujú výborným napojením na diaľničnú sieť smer Bratislava a Trenčín.

CENA NEHNUTEĽNOSTI: 800,- EUR/mesiac

TOPPONUKA

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
neuvedené
Výťah:
nie
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Internet:
áno

Na mape: LEXXUS | Príjemný zariadený 3i byt /110m2 /v priamom centre Piešťan

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.