Kontaktné údaje

AB Contact, s.r.o.

Kukučínova 8

92101 Piešťany

Meno:
Yulia Stručková
Telefón:
0944488631
E-mail:
ID ponuky:
549215

Priestranný tehlový dvojizbový byt so záhradkou

94 500
Plocha:  
59 m2

Poschodie:  
zvýšené prízemie / 2

okres Piešťany
Piešťany
Orviská cesta
pred 14 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

včera
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Dvojizbový byt sa nachádza na zvýšenom prízemí tehlovej štvorbytovky postavenej v roku 1965 v okrajovej časti Piešťan - Orviská cesta (lokalita Majer, resp. Nový dvor). Byt bol v rokoch 2009 a 2021 kompletne zrekonštruovaný, jeho aktuálny pôdorys nájdete medzi fotografiami. Súčasťou bytu sú aj dve samostatné pivničné kobky, spolu o výmere 5,39 m2, nachádzajúce sa v suteréne domu. Jedna miestnosť slúži ako sklad a druhá je zároveň aj technická miestnosť - priestor kde je elektrický kotol a kotol na pevné palivo. Spolu s bytom sa užíva aj 5 árová oplotená záhrada s altánkom a drevárňou nachádzajúca sa v tesnej blízkosti domu. (Upozorňujeme, že záhrada nie je vo vlastníctve majiteľa bytu, ale v dlhodobom 70 ročnom užívaní).

Vykurovanie: ústredné, kotol na pevné palivo (brikety) sa nachádza v pivničke pod bytom alebo úspornými elektrickými radiátormi. Ohrev teplej úžitkovej vody elektrickým bojlerom, ktorý sa rovnako nachádza v pivnici pod bytom. V prípade záujmu si môže nový vlastník dobudovať krb. Byt je orientovaný na sever (kúpeľňa, kuchyňa) a juh (obývacia izba, spálňa). Mikro sídlisko Nový dvor je tvorený štyrmi menšími bytovkami, ktoré majú spoločnú studňu. Každá bytovka má vlastnú žumpu.

Výhody bytu: nepriechodné izby, tichá okrajová časť mesta. Ideálne pre mladšiu rodinu alebo dôchodcov, ktorí hľadajú niečo medzi bývaním v meste a na dedine, niečo medzi bývaním v byte a rodinnom dome, ktorí preferujú pokoj a voľný pohyb okolo bytovky viac ako potraviny hneď za rohom a veľké preplnené parkoviská.

Kúpou voľný.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Lokálne palivové
Internet:
áno

Na mape: Priestranný tehlový dvojizbový byt so záhradkou

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.