Kontaktné údaje

Allrisk Slovakia Reality&Financie,s.r.o

Prievozská 4/B

82109 Bratislava II

Meno:
  Martin Bošanský
Telefón:
0911 445 668
Mobil:
0903279217
E-mail:
ID ponuky:
#87643

Slnečný 2 izbový byt E . F. Sherera Piešťany

110 000
Plocha:  
45 m2

Poschodie:  
4. / 8

okres Piešťany
Piešťany
pred 31 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 5 dňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Allrisk slovanika vám vo výhradnom zastúpení klienta ponúka tento 2-izbový byt s rozlohou 45,4 m² predstavuje výzvu a príležitosť zároveň. Nachádza sa na 4. poschodí 8-poschodového bytového domu a vyžaduje kompletnú rekonštrukciu, čo umožní novým majiteľom prispôsobiť ho svojim osobným preferenciám a vkusu.

Byt má orientáciu k západu, čo znamená, že kuchyňa, spálňa a obývacia izba s balkónom budú mať výhodu odpoledňajšieho slnečného svetla. Jadro bytu bolo postavené približne pred 10 rokmi, čo predstavuje solídny základ pre budúcu rekonštrukciu. Plastové okná s trojkomorové rámy dvojitým sklom prispievajú k tepelnej a zvukovej izolácii.

Bytový dom, v ktorom sa byt nachádza, nedávno prešiel kompletnou rekonštrukciou, ktorá zahŕňala zateplenie vonkajšej fasády, renováciu strechy, inštaláciu nových balkónov a rekonštrukciu spoločných priestorov. Nový výťah je ďalším bonusom, ktorý pridáva na komforte.

Okolie bytového domu je plné výhod. Hneď naproti sa nachádza škola a škôlka s rozsiahlym areálom, ktorý ponúka možnosti športu a rekreácie, vrátane bežeckej dráhy, futbalového ihriska, skateparku a cykloparku. Bezproblémové parkovanie je samozrejmosťou. V blízkosti bytu nájdete výbornú občiansku vybavenosť, vrátane reštaurácií, obchodov, lekární a lekára, všetko v dosahu približne 5 minút chôdze. Dve zastávky MHD s pravidelnými spojmi do celých Piešťan zabezpečia pohodlnú dopravu do mesta.

Pre tých, ktorí majú záujem o tento byt, je k dispozícii pomoc s financovaním a všetkými právnymi náležitosťami, čím sa zjednoduší proces nákupu. Tento byt má potenciál stať sa moderným a pohodlným bývaním v dobrej lokalite so všetkými výhodami blízkeho okolia.

V cene je zahrnutý kompletný právny servis vrátane vyhotovenia kúpnych a rezervačných zmlúv, sprostredkovanie najvýhodnejšieho hypotekárneho úveru, poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách, poplatok za návrh na vklad do katastra.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Okná:
Plastové
Káblová TV:
áno
Internet:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.