HALO reality - Predaj, dvojizbový byt Poprad, Matejovce, Továreňská Štvrť - ZNÍŽENÁ CENA -

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
101 m2

Poschodie:  
1.

okres Poprad
Poprad
pred 56 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 29 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame exkluzívne na predaj za výrazne zníženú cenu veľkometrážny dvojizbový byt v tichej lokalite Poprad - Matejovce, ulica Továrenská Štvrť. Bonusom k bytu je manzardka nachádzajúca sa v podkrovných priestoroch nad bytom so samostatným vstupom zo spoločnej chodby. Ďalším bonusom je záhradka so skleníkom a veľkým záhradným domčekom na relax po práci a uskladnenie záhradného náradia, ktorá sa nachádza za bytovým domom. Celková plocha bytu je 101 m2 (byt – 61 m2, manzardka - 14 m2, tri pivnice - 26 m2).

------

DISPOZÍCIA: Byt - vstupná predsieň, samostatná kuchyňa priechodná so spálňou, nepriechodná obývacia izba, komora, kúpeľňa s veľkým sprchovým kútom s WC. Manzardka – jedna podkrovná miestnosť. K bytu prislúchajú aj tri pivnice. Izby v byte a manzardke majú príjemnú južnú orientáciu, slnečné lúče sú denným kúzlom domova. Kuchyňa, komora a kúpeľňa je orientovaná na severnú stranu.

------

STAV A ZARIADENIE: Byt prešiel pred časom rekonštrukciou, v rámci ktorej bola vymenená elektroinštalácia, rozvody vody a plynu, vymenené sú plastové okná so žalúziami, vstavaná skriňa v spálni, podlaha je kombinovaná (laminát s dlažbou), sadrokartónové stropy, škrabané omietky, nové radiátory. Vykurovanie a ohrev vody je zabezpečené vlastným plynovým kondenzačným prietokovým kotlom zn. Viessmann. Rodinnú atmosféru navyše v obývacej izbe a manzardke dotvára aj kozubová pec, ktorá má schopnosť akumulovať teplo a drží ho aj niekoľko hodín po zastavení kúrenia.

------

LOKALITA: Bytový dom sa nachádza v pokojnej lokalite s množstvom zelene. Kompletná občianska vybavenosť v dosahu 5 – 10 minút pešo - množstvo služieb, obchodov, reštaurácii, škola, škôlka, detské ihriská.

-----

BYTOVÝ DOM: Byt je v zrekonštruovanom tehlovom bytovom dome, poschodie 1/1, bez výťahu. Bytový dom je zateplený, zrekonštruované spoločné priestory, nová strecha, plastové vchodové dvere, domový vrátnik. Parkovanie je bezproblémové pred bytovým domom. K bytu prislúcha spoluvlastnícky podiel na spoločných častiach a spoločných zariadeniach domu, na príslušenstve a spoluvlastnícky podiel k pozemku v podiele 10101/76362. Mesačné zálohové platby za služby a tvorbu FO za 2 osoby sú 62 €, náklady na elektrinu sú 30 € a plyn 30€. Energetický certifikát nebol vytvorený.

------

CELKOVÉ HODNOTENIE: Príjemný a slnečný byt ladený do svetlých farieb. Síce po staršej rekonštrukcii, ale okamžite obývateľný. Príjemný bytový dom a samostatná manzardka je bonus. Bonusom je záhradka so skleníkom a veľkým záhradným domčekom na relax a uskladnenie záhradného náradia, ktorá sa nachádza za bytovým domom. Záhradka a záhradný domček nie sú vedené na liste vlastníctva. Byt je vhodný pre mladých ľudí, aj ako investícia.

------

BONUS: Vážení klienti, rád Vás budem sprevádzať celým procesom predaja od obhliadky až po jej odovzdanie, vrátane poskytovania BEZPLATNEJ pomoci pri vybavení najlepšej formy financovania kúpy nehnuteľnosti prostredníctvom nezávislého finančného sprostredkovateľa.

Srdečne Vás pozývam na obhliadku.

. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0950 498 271 alebo na frantisekspisak@haloreality.sk. ID ponuky: PP-61813.

Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

U NÁS MÁTE ISTOTU: --------------------------------------------------------

- prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, predávali sme už viac ako 60 000 NEHNUTEĽNOSTÍ

- na našom webe nájdete už viac ako 4 100 referencií aj s fotkami našich spokojných klientov

- pre vašu bezpečnosť sme nestranná strana pri prevode nehnuteľnosti

- profesionálne obhliadky s pravidelne preškolovanými profesionálnymi maklérmi

- už vo väčšine lokalít robíme aj 3D skeny, videoobhliadky a pôdorysy nehnuteľnosti

- inzerujeme na viac ako 200 portáloch

- zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona

- poradíme vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť

- bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami

- pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS

-----------------------------------------------------------------------------

Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u nás nájdete viac ako 1 500 aktuálnych ponúk.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.