Prenájom 3izb bytu, širšie centrum mesta, zariadený

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
70 m2

okres Prešov
Prešov
Ul.17.novembra
pred 58 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 56 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

019-213-MADUa Martin Dubovský z realitnej kancelárie BeMi Vám ponúka na prenájom 3 izbový byt po kompletnej rekonštrukcii, komplet zariadený v širšom centre Prešov na Ulici 17. Novembra. Plocha: úžitková 70m2

Byt sa nachádza na vyvýšenom prízemí a prenajíma sa kompletne zariadený, kde sa nachádza nová kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi, chladnička, práčka, mikrovlnka, TV, manželská posteľ s matracami, vstavaná skriňa v každej izbe aj na chodbe, gauč a konferenčný stolík. V druhej izbe sa nachádzajú 2 postele s matracami. Všetky matrace, čalúnené stoličky a gauč sú čerstvo vytepované a pripravené pre nových nájomníkov. Keďže byt sa nachádza v širšom centre mesta, disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou a rýchlou dostupnosťou do centra mesta. Bytový dom je rekoštruovaný, zateplený. Ponúkaná nehnuteľnosť sa nachádza vo výbornej lokalite s pešou dostupnosťou do centra mesta, v blízkosti sa nachádzajú kaviarne, bistrá, Agro potraviny, lekáreň, hokejový štadión a cyklistický chodník. V cene nájmu je aj internet a televízia. Cena nájmu je 700 €/mesiac. Majiteľ požaduje 2 mesačný depozit (z toho je jeden mesiac nájom vopred) + 1 mesiac rezervačný poplatok RK.

NAŠE CENY SÚ VRÁTANE PROVÍZIE ZA KOMPLETNÝ SERVIS, PRÍPRAVY ZMLÚV A SÚ SCHVÁLENÉ MAJITEĽOM.

V prípade, ak Vás moja ponuka zaujala neváhajte ma kontaktovať telefonicky prípadne e-mailom, rad Vám nehnuteľnosť ukážem osobne.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené

Na mape: Prenájom 3izb bytu, širšie centrum mesta, zariadený

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.