NOVINKA: Veľký a moderný 2-izbový byt, loggia - sídlisko Sekčov, Prešov

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
62 m2

okres Prešov
Prešov
Vihorlatská
pred 43 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 43 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj moderný a kompletne rekonštruovaný 2-izbový byt s loggiou na najväčšom sídlisku Sekčov v Prešove, na ulici Vihorlatská, s možnosťou okamžitého nasťahovania bez ďalších úprav.

Dispozícia bytu: 2 samostatné izby, predsieň, kuchyňa s výstupom na loggiu, kúpeľňa, samostatné wc. Súčasťou bytu je pivnica. Orientácia bytu je východ/západ, nachádza sa na 2/7 poschodí panelového bytového domu, osobné vlastníctvo bez tiarch.

Ide o väčší byt s rozlohou 59 m2 + loggia 3 m2, ktorý prešiel pred 6 rokmi kompletnou rozsiahlou rekonštrukciou pozostávajúcou z:

- medené elektrické rozvody, sádrove stierky, biela maľba, plastové okná, plávajúce laminátové podlahy v izbách, keramická dlažba v predsieni a chodbe, sadrokartónové stropy s bodovými svetlami, sprchovací kút, nová keramika a sanita, vstavaná kuchynská linka, vstavané skrine so zrkadlami v predsieni 2x, nové interiérové dvere + zárubne, bezpečnostné vchodové dvere.

Správcom bytového domu je Bytové družstvo Prešov. Mesačné zálohové platby sú 187 Eur + elektrina + plyn.

Bytový dom bol postavený koncom 90tych rokov, so sendvičovým zateplením. Rekonštrukcia bytového domu: nové spoločné plastové okná, nová strecha, nová keramická dlažba na schodoch, nová maľovka spoločných priestorov, rekonštruovaný výťah, udržiavaný a čistý vchod, príjemní susedia. V pláne je kompletné zateplenie bytového domu s novou fasádou.

V okolí bytového domu je kompletná občianska vybavenosť: materská a základná škola, potraviny, obchodno-zábavné centrum Max s množstvom kaviarní a obchodníkov, občerstvenie McDonald a centrum Koral.

Parkovanie je vzhľadom na lokalitu bezproblémové a komfortné ihneď pred vchodom.

VIDEOOBHLIADKA tu: https://youtu.be/1yBpBZPOvRU

Viac informácií a FOTOGRAFIE tu: https://tradereal.sk/moderny-2-izbovy-byt-s-loggiou-presov/

Ak Vás oslovil tento príjemný a moderný 2-izbový byt, dohodnite si osobnú obhliadku bytu s Ing. Dušan Palša - 0908 377388 alebo na tradereal@tradereal.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené

Na mape: NOVINKA: Veľký a moderný 2-izbový byt, loggia - sídlisko Sekčov, Prešov

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.