Kontaktné údaje

agentúra alpia, s.r.o.

A. Kmeťa 24

03601 Martin

Meno:
Michal Fabiš
Telefón:
+421 915 288 136
E-mail:
ID ponuky:
32815

3-izbový byt byt, Prievidza, Píly, J.Murgaša

137 500
Plocha:  
82 m2

okres Prievidza
Prievidza
J.Murgaša
pred 9 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 12 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj slnečný - 3,5 izbový byt o výmere 85 m2, zasklená loggia, balkónplus zateplená murovaná pivnica.Tento útulný a slnečný byt sa nachádza na ulici J. Murgaša ( ČÍNSKY MÚR ) vo vyhľadávanejčasti sídliska Píly v Prievidzi.Byt prešiel rekonštrukciou pred pár rokmi. Je praktický, funkčný a záujemca sa môže ihneďnasťahovať a užívať. Všetko v byte je funkčné.

Vlastnosti bytu:Byt sa nachádza na 3. poschodí s pekným výhľadom.Orientácia bytu je V/Z. Je to útulný, pohodlný priestor pre rodinné bývanie.Má 3 izby s funkčným usporiadaním, plus veľký šatník, alebo pracovňa s loggiou, ktorá jezasklená.Byt má certifikované bezpečnostné dvere a všetky nové interiérové dvere.V chodbe bytu je senzorové osvetlenie s vymurovanou a osvetlenou Nikou .V byte sú:

 plávajúce podlahy vymenené kvalitné plastové okná ( zn. ALFAPLAST ) každá miestnosť má 1 sieťku proti hmyzu žalúzie sú nové , tzv. Deň a noc.

V kuchyni sa nachádza kuchynská linka ( zn. Decodom) so zabudovanou umývačkou riadu,plynovou varnou doskou, elektrickou rúrou, mikrovlnná rúra a chladnička.V obývačke je vymenená sedacia súprava.Spálňa je nová.3. izba je aktuálne zariadená ako pracovňa, v minulosti bola používaná ako detská izba.

Dlažba sa nachádza v kúpeľni a v samostatnom WC.WC má Geberit, samostatné umývadlo a praktickú bidetovú spršku.V kúpeľni sa nachádza sprchový kút, pračka a kúpeľňový nábytok.Stúpačky v byte boli vymenené.

2

Plynové hodiny, sifóny a vodovodné batérie sú aktuálne nové.

Dom je zateplený.V dome sa nachádza miestnosť na odkladanie bicyklov a kočíkov.Výťah je po rekonštrukcii.Susedia sú príjemní.

Lokalita a okolie:Byt sa nachádza v okrajovej časti sídliska Píly, kde môžete oceniť pokojné prostredie asúčasne výbornú dostupnosť k základným službám, ako sú obchody, reštaurácie, školy aškôlky, doprava, autobusová a železničná stanica, centrum mesta a iné. Parkovanie je aktuálnebez problémov !Dodatočné informácie:Tento byt je ideálnym miestom pre tých, ktorí hľadajú komfortné a kvalitné bývanie v meste.Jeho útulný interiér a praktická dispozícia bytu ponúkajú pohodlie a príjemné prostredie prenových obyvateľov.Kontakt:Pre bližšie informácie, alebo zabezpečenie obhliadky nás neváhajte kontaktovať natelefónnom čísle 0915288136 ,alebo emailovej adrese michal.fabis@realityalpia.sk.Nezmeškajte príležitosť získať tento byt, ktorý môže byť vaším novým domovom.Kontaktujte nás ešte dnes!Pri rýchlom jednaní možná dohoda.Možnosť hypotekárneho úveru, s ktorým vybavením vám radi pomôžeme.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Šatník:
áno
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno
Spôsob kúrenia:
Ústredné plynové
Murované jadro:
áno
Bezpečnostné dvere:
áno
Okná:
Plastové
Káblová TV:
áno
Internet:
áno

Na mape: 3-izbový byt byt, Prievidza, Píly, J.Murgaša

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.