NA PREDAJ 3 izbový byt s vlastným kúrením, 6.p./7.p. B. Bjornsona 7 Prievidza

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
65 m2

Poschodie:  
6. / 7

okres Prievidza
Prievidza
B.Bjornsona
pred 47 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 44 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Predstavujeme Vám ponuku 3 izbového bytu s vlastným plynovým kotlom, ktorý je umiestnený na 6.p. panelového bytového domu s novým výťahom v lokalite Starého sídliska v Prievidzi. 3 izbový byt o výmere 65 m² s dvomi balkónmi orientovanými na juhovýchodnú svetovú stranu, Vás očarí s krásnym výhľadom.

Byt sa predáva vrátane zariadenia a preto je vhodný aj ako investičná nehnuteľnosť, ktorú viete obratom výhodne prenajímať. Dispozícia bytu pozostáva vstupná chodba, obývacia izba prepojená s kuchyňou, kúpeľňa a dve spálne. V byte bola v roku 2018 uskutočnená rekonštrukcia, výmena elektrických rozvodov. Byt má samozrejme plastové okná a je zabezpečený bezpečnostnými dverami. V chodbe umiestnená klimatizácia, ktorá v teplých letných dňoch príjemne ochladí vnútorný vzduch. Medzi výhody patrí jednoznačne vlastné kúrenie a ohrev vody, ktoré zabezpečuje plynový kotol. Z vnútornej strany stropu nad SDK sa nachádza minerálna izolácia. Možnosť financovania aj prostredníctvom hypotekárneho úveru.

Bližšie informácie o ponuke 3 izbový byt s vlastným plynovým kotlom, ako aj o možnostiach rezervácie môžete získať na telefónnom čísle +421 917 203 203 alebo nás kontaktujte prostredníctvom kontaktného formuláru

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
2
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Bezpečnostné dvere:
áno
Okná:
Plastové
Klimatizácia:
áno
Káblová TV:
áno

Na mape: NA PREDAJ 3 izbový byt s vlastným kúrením, 6.p./7.p. B. Bjornsona 7 Prievidza

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.