Kontaktné údaje

TUreality, s. r. o.

Halková 2761/33

01001 Žilina

Meno:
  Beata Paulínyová
Telefón:
+421 41 3217800
E-mail:
ID ponuky:
50406

BYT 2+KK 61,6m2,centrum mesta so záhradkou

118 050
Plocha:  
61 m2

okres Ružomberok
Ružomberok
pred 37 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 14 dňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

TUreality ponúka vo výhradnom zastúpení majiteľa byt s krásnou výmerou 61,6m2 + podiel s pozemkom pod domom aj záhrady v uzavretom dvore v centre mesta Ružomberok.

Byt sa nachádza na ideálnom prvom poschodí tehlového bytového domu s malou komunitou susedov. V súkromnom vlastníctve je záhrada v uzavretom dvore. Nájdete v nej príjemné miesto na relax, hry a grilovanie pre celú rodinu. Orientácia:Spálňa a záhrada - východ; obývačka s loggiou - západ. Prednosťou bytu je veľkorysý priestor s možnosťou rozdelenia izby. Samozrejmosťou sú okná s dvojsklom, sieťka proti hmyzu aj interierové žaluzie, moderná kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi, elektrika prerobená v medi. Vstavané šatníky v predsieni aj v spálni. Výhodou sú tiež väčšie pivničné priestory. Energetický certifikát nebol predložený.

Blízke okolie: obchody, pošta, kaviarne, školy, škôlka, lekárne, nemocnica, športové a kultúrne zariadenia, autobusová a železničná stanica.

Neváhajte a v prípade záujmu ma kontaktujte prostredníctvom e-mailu alebo telefonicky: paulinyova@tureality.sk,CALL CENTRUM +421 41 3217800

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Iné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.