Kontaktné údaje

Imperium RK, s. r. o.

Vodárenská 1889/32A

93101 Šamorín

Meno:
  Mária Horváthová
Telefón:
+421 903 692 662
E-mail:
ID ponuky:
1251

PREDAJ štýlového zariadeného 3izbového bytu –výhodná cena

146 990
Plocha:  
72 m2

Poschodie:  
4. / 4

okres Dunajská Streda
Šamorín
Dunajská
pred 12 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 3 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Imperium RK Vám ponúka na predaj štýlový veľmi príjemný svetlý  trojizbový byt blízko centra mesta Šamorín na Dunajskej ulici . Do priameho centra na pešo do 5 minút, parkovanie je bezproblémové pred bytovým domom, Byt s úžitkovou plochou 72 m2 m2 (vrátane loggie 7 m2) sa nachádza v nadstavbovej časti na 4/4 podlaží panelového bytového domu bez výťahu. Kolaudácia nadstavby bola v roku 2008. Na poschodí sú len dva byty.

Bytový dom je zateplený s novou strechou a fasádou, vstup do domu je na elektronický vrátnik. Žijú v ňom slušní a bezproblémoví susedia. Výhodou bytu je vynikajúca dispozícia  a taktiež jeho orientácia na dve svetové strany (obývacia izba + spálňa JZ, detská izba + kuchyňa SV).

Byt pozostáva z dennej časti -  predsiene, z priestranného šatníka/vstavaná skriňa, veľkej obývačky s výstupom na loggiu, z kuchyne s jedálenským kútom, druhej chodby nočnej časti so  samostatnou spálňou tiež s výstupom na loggiu, samostatnej  detskej izby,  kúpeľne so sprchovacím kútom a umývadlom a  samostatnej toalety s umývadlom. V byte je nová rozvodová skriňa, nová kabeláž,  stúpačky, stierky, plávajúca podlaha a dlažba, plastové okná s interiérovými žalúziami / deň – noc / a sieťkami.

Vybavenie bytu: vstavaná rolldoor skriňa, botnik, sedacia súprava v tvare „L“,  konferenčný stolík, sektorový nábytok, 2 x TV príjimač, moderná kuchynská linka na mieru, umývačka riadu, chladnička s mrazničkou, jedálensky kút, pračka, dve váľandy, skriňa, knihovníčka, pracovný stôl, stolička, veľká komoda s úložným priestorom, moderné žalúzie / deň – noc / posedenie na loggii.

Výhodami bytu sú bezpečnostné dvere, podlahové kúrenie s reguláciou teploty v každej izbe, zásobník na teplú vodu / obsah 150 l / energie si regulujete podľa svojej potreby, moderné zariadenie, bezplatné parkovanie, praktické dispozičné riešenie, dobrí susedia, pekný výhľad. 

Nízke režijné náklady na byt celkom: 164,-€ + 28,-€ optický internet spolu s TV.

V cene bytu je zariadenie / viď. foto /  len sa nasťahovať.    

Výborná dostupnosť do BA, Senca a DS – napojenie na R7 do 3 minút.                        

Okolie bytovky je udržiavané, hneď pri dome je parčík a detské ihrisko. V bezprostrednom okolí je kompletná občianska vybavenosť – nákupné centrá, zdravotné strediska, lekári, pošta, banky, školy, škôlky, reštaurácie, kina, športové a kultúrne podujatia.. Mesto a jeho okolie ponúka taktiež krásnu prírodu, cyklotrasy a prechádzky pri Dunaji, X – Bionic (jazdectvo, aquapark, kino, Adventure land, kvalitné reštaurácie, bowling..

Možnosť kúpy bytu na hypo-úver.

Rada Vás prevediem nehnuteľnosťou osobne.

Kontakt: Mária Horváthová 0903 692 662, maria.horvathova692@gmail.com

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Bezpečnostné dvere:
áno
Okná:
Plastové
Káblová TV:
áno
Internet:
áno

Na mape: PREDAJ štýlového zariadeného 3izbového bytu –výhodná cena

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.