Priestranný 3 izbový byt s dvomi lodžiami

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
90 m2

Poschodie:  
1. / 4

okres Dunajská Streda
Šamorín
Strelecká
pred 49 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 45 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Exclusive Vám v Šamoríne ponúka na predaj priestranný 3 izbový byt s úžitkovou plochou 90 m2. Nachádza sa v zateplenom bytovom dome na prvom poschodí zo štyroch s výťahom. 

Blízko slovenská aj maďarská základná, aj materská škola a škôlka, autobusová stanica, centrum, hrádza, športový komplex, napojenie na R7.

Bytovka postavená v r. 1996, rekonštrukcia a zateplenie pred 10 rokmi- momentálne výberové konanie dodávateľa na opätovnú rekonštrukciu (fond opráv, možný úver + podpora štátu na obnovu). Má 4 poschodia, suterén, výťah. Bytovka má ocenenie architektonického riešenia stavby (každý byt je atypicky odlišný). V suteréne sa nachádza 11 samostatných garáží, pred bytovkou 15 miest na parkovanie mimo regulovaného parkovného, udržiavaná predzáhradka a pravidelne udržiavané spoločné priestranstvo, dva samostatné vchody uzamykateľné.

Byt sa nachádza na 1. poschodí, orientovaný do dvora so stromami, orientovaný na juhozápad a západ. Do bytu sa vchádza uzamykacím zádverím, kde sa nachádzajú 4 byty. (Možnosť odloženia bicyklov, kvetov, kočík).

Pozostáva z 3 obytných miestností a príslušenstva, ktorým je kuchyňa, chodba, samostatná kúpeľňa, samostatné WC, skladová miestnosť na odklad náradia, špajza pre potraviny s vetraním, lodžia uzavretá posuvným presklením  (orientovaná na západ), zrekonštruovaný balkón (orientovaný na juhozápad so stromami pred). Plastové okná (izolačné dvojsklá) so žalúziami a sieťkami proti hmyzu. Na byte je vykonávaná pravidelná údržba. Vykurovanie a ohrev TÚV  je ústredné z vlastnej plynovej kotolne (skrinka v chodbe, prietokový ohrievač). Zabudovaný je rozvod domového vrátnika a podomietkový dátový a hlasový rozvod TV. V kuchynskej linke je zabudovaný plyn. Byt je pôvodne riešený ako bezbariérový (nižšie vypínače, bezprahový).

Vchodové dvere do bytu sú bezpečnostné  s oceľovou zárubňou, protihlukové protipožiarne. Podlahy v obytných miestnostiach (spálňa, izba) sú z kvalitných laminátových parkiet na báze dreva, v obývacej izbe masívna drevená podlaha, na chodbách, kuchyni, chodbe, kúpeľni, WC, komore, logii a balkóne je keramická dlažba. Keramické obklady biele vo WC, kúpeľni, zástena kuchyne. V chodbe sú zabudované vstavané skrine, vešiaková stena a skrinky. Nachádza sa tu vchod do skladovej miestnosti. Kuchyňa je vybavená keramickým dresom s ovládaním uzáveru, štvorhoráková plynová varná doska, elektrická rúra, odsávač pár, umývačka riadu, jedálenský set so 4 stoličkami, samostatne stojaca chladnička s mrazničkou, mikrovlnná rúra, rádio súprava, murovaná špajza s vetraním na potraviny. V kúpeľni je  keramické umývadlo, práčka so sušičkou, keramická vaňa. Kúpeľňa, aj WC sú riešené ako murované.

Podlahová plocha 1 izba 15,11 m2, 2 izba 15,140 m2, obývacia izba 21,12 m2.

Súčasné náklady na bývanie pre 4 člennú domácnosť tvorí: elektrina 35,-€, plyn 17,-€, byt, bytové družstvo (správa bytu, šporenie, vodné, stočné, údržba bytovky) 110€.

Cena nehnuteľnosti vrátane provízie RK je 190.000,-€.

Možnosť financovania prostredníctvom úveru s ktorým Vám radi a bezplatne pomôžeme. Garantujeme Vám právny servis v rámci ceny a naše skúsenosti na realitnom trhu s 19 ročnou praxou !!

Maklér pre danú nehnuteľnosť: Marián Németh, kontakt na makléra: 0905 707 558 

Kancelária: 0948 790 082

E-mail: reality@samorin.com

www.byvanie.com

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
2
Výťah:
áno
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Okná:
Plastové

Na mape: Priestranný 3 izbový byt s dvomi lodžiami

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.