ŠAMORÍN, 3i byt v projekte Shamot Village + video s dostupnosťou BA

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
83 m2

Poschodie:  
2.

okres Dunajská Streda
Šamorín
pred 50 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 46 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

BÝVANIE LEN 12 MIN. OD BRATISLAVY (najrýchlejší diaľničný privádzač na diaľnicu v okolí a to vzdialený autom iba 1 minútu od nehnuteľnosti!)

ViNireal ponúka na predaj priamo v developerskom projekte Shamot Village v tichej časti mesta Šamorín – časť Šámot priestranný 3 izbový slnečný byt s balkónom a s parkovacím miestom. Bytový komplex Shamot Village sa bude skladať celkovo z 5tich bytových domov a v každom dome je 12 bytov. Developer si zakladá na kvalite bývania, preto pri výstavbe sú použité kvalitné materiály, ktoré spĺňajú parametre nízkoenergetického bývania. Zároveň sa myslelo na budúcich obyvateľov, pre ktorých sú navrhnuté priestranné dispozície bytov a spoločných priestorov.

KOLAUDÁCIA – JAR 2023.

VÝHODY BÝVANIA V SHAMOT VILLAGE:

- Jedna z najrýchlejších dostupností do Bratislavy po diaľnici R7 (zo Šámotu na Bajkalskú ul. autom iba za 12 min.)

- Komfortné bývanie a vynikajúca dispozícia bytu – 83,35m2

- Kompletná občianska vybavenosť v neďalekom Šamoríne

DOSTUPNOSŤ:

Za Šámotom sa nachádza privádzač na diaľnicu R7, po ktorej sa následne autom dostanete do Bratislavy iba za 12 minút. Prípadne autobusom SAD priamo z mesta Šamorín alebo vlakovou dopravou z neďalekého Kvetoslavova.

BÝVANIE:

Hlavnou výhodou je priestranná výmera a dispozícia bytu a to 83,35 m2. Byt sa nachádza na 2. z 2. poschodí. Bytový dom má výťah. Skladový priestor sa nachádza na rovnakom podlaží ako byt.

Byt č. D.11

Obývačka: 21,60 m2

Samostatná kuchyňa s možnosťou prepojenia s obývačkou: 11,85 m2

Izba :15,75 m2

Izba :12,30 m2

Priestranná chodba: 12,60 m2

kúpeľňa: 6,75 m2

WC: 2,50 m2

Spolu: 83,35 m2

+ navyše:

Priestranný balkón: 5,00 m2

Skladový priestor: 2,00 m2

Parkovacie miesto: 12,00 m2

OKOLIE:

V okolí bytových domov sa bude nachádzať novo vybudované detské ihrisko, autobusová zastávka, priestor pre oddych, či elegantne upravená zeleň.

Mesto Šamorín ponúka kompletnú občiansku vybavenosť, reštaurácie, školy, zdravotné stredisko a obchody. V blízkosti sa tiež nachádza multifunkčný rezort pre šport a oddych

X-bionic sphere, ktorý ponúka celoročné široké možnosti pre relax s rodinou. Pre najmenších sa nachádza vo vedľajšej časti Bučuháza súkromná materská škola, ktorá je vzdialená len 1 km od Šámotu. Priamo v Šamoríne sa nachádza medzinárodná anglická škola pre študentov od 3 do 18 rokov. Na okraji mesta nájdete známu Dunajskú cyklotrasu, na ktorej si je možné robiť celodenné výlety a túry. Vychytení domáci pestovatelia čerstvej zeleniny a ovocia vás pravidelne potešia predajom na miestnom trhu, či možnosť si kúpiť čerstvú kávu pražiarni.

CENA A PODMIENKY:

Cena nehnuteľnosti vrátane parkovacieho státia je 189 300 Eur. V cene je zahrnutý kompletný právny servis, hypotekárne poradenstvo a všetky poplatky spojené s prevodom nehnuteľnosti. Byt sa predáva v štádiu holo byt s možnosťou dokončenia v štandarde.

Vybavenie holobytu – bezpečnostné protipožiarne vstupné dvere, rebrinový radiátor v kúpeľni, stierky v celom byte, rekuperácia, zásobník teplej vody, zásuvky a vypínače, termostaty v každej izbe (el. podlahové kúrenie).

FINANCOVANIE NA MIERU: V spolupráci s financujúcimi bankami (ČSOB, VÚB, SLSP) sme nastavili podmienky financovania tak, aby sa proces vybavovania hypotéky čo najviac urýchlil a zjednodušil.

1. Splátka - na rezerváciu bytu Vám stačí len 12 % z kúpnej ceny - pri podpise Rezervačnej zmluvy alebo Zmluvy o Budúcej kúpnej zmluve.

2. Splátka - 88 % z kúpnej ceny - po kolaudácií, pri podpise Kúpnej zmluvy.

Obrázky bytu sú propagačné a vizualizácia je priamo navrhnutá pre konkrétny byt. Je možnosť pokračovať s interiérovým dizajnérom, ktorý vypracoval návrhy.

Kompletný servis kúpy nehnuteľnosti vrátane bezpečného financovania zabezpečuje naša realitná kancelária ViNi real. Staráme sa o vás už viac ako 17 rokov.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Vyhradené parkovanie
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Lokálne elektrické
Internet:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.