Pekný 2-izb.byt v Skalici

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
52 m2

Poschodie:  
3. / 7

okres Skalica
Skalica
Mallého
pred 50 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 35 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj  útulný 2-izbový byt nachádzajúci sa na ul. Mallého v  Skalici, v bytovom dome s výťahom. Situovaný je na druhom poschodí (tretie podlažie). s výmerou 52,6 m2. Tento moderný byt prešiel r. 2018 kompletnou rekonštrukciou, ktorá zahŕňa nové dispozičné rozdelenie (všetky pôvodne priečky boli vybúrané) bola zväčšená kúpeľňa. Spojenie obývačky s kuchyňou a chodbou tvorí dennú časť situovanú na SV, spálňa s lóggiou je situovaná na JZ.

V dennej časti je položená keramická dlažba, v spálni je plávajúca podlaha. Steny od susedov sú zvukovo izolované 10 cm Nobasilom a obložené sadrokartonom. Strop je sadrokarton, izolovaný 20 cm Nobasilom. Na všetkých ostatných pohľadových stenách je nová omietka. V celom byte je nová, vodoinštalácia, elektroinštalácia spolu s internetovými prípojkami a koaxiálmi s dôrazom na maximálny komfort. Do bytu je pred chystaná trojfázová prípojka. Byt disponuje klimatizačnými jednotkami v každej miestnosti, s ktorou je možné aj vykurovať.

Kuchyňská linka Halifax vyrobená na mieru, plynový keramický sporák, elektrická rúra, vstavaná mikrovlnná rúra. Spálňa vyrobená na mieru (vstavaná skriňa, manželská posteľ, nočné stolíky) Šatníková zostava na chodbe vyrobená taktiež na mieru.

Kúpeľňa disponuje vaňou so sklenenou zástenou. Samostatné WC. Byt disponuje plynovou prípojkou. Vchodové dvere sú bezpečnostné Sherlock, interiérové dvere sú zásuvné.

Byt má energetický certifikát. K bytu prislúchajú dve pivnice. Pivnica č. 1 má cca 3 m štvorcové, nachádza sa vo vchode č. 4. Pivnica č.2 má cca 4,5 m štvorcových a nachádza sa vo vedľajšom vchode č. 6. Suterén medzi vchodmi je nepriechodný. 

Bytovka prešla v roku 2019 rekonštrukciou, ktorá zahŕňa vonkajšie zateplenie, fasádu, nový bezbariérový výťah, zateplenie pivníc, elektroinštalácia spoločných priestorov, podlahy pri vstupe do bytovky a v suteréne.

Náklady na bývanie pre tri osoby ( dvaja dospelí + jedno dieťa) podľa cenníka Skalco od 1.3.2023 250eur/ mesačne. Energie 30eur/ mesačne. Plyn 6eur/ mesačne.

Dohoda na cene možná.

 Je možná aj výmena za väčší, zrekonštruovaný 3- izb. byt.

Bližšie informácie Vám radi poskytneme a zabezpečíme obhliadku na kontakte: Hnátová 0911284920, hnatova@radesreal.eu

Prostredníctvom nášho skúseného Hypotekárneho poradcu Vám odporučíme najvýhodnejšiu hypotéku na kúpu danej nehnuteľnosti.

 

NAŠE CENY SÚ VRÁTANE PROVÍZIE ZA KOMPLETNÝ SERVIS A SÚ SCHVÁLENÉ MAJITEĽOM.

 

Realitná agentúra RADES REAL s.r.o,  je  ČLENOM  REALITNEJ  ÚNIE  SR a už 17 rokov úspešne pôsobí na slovenskom trhu s nehnuteľnosťami.

 

 

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené

Na mape: Pekný 2-izb.byt v Skalici

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.