Byt 3+1 (72 m2) s loggiou, sídl. Západ 2 Smižany

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
67 m2

Poschodie:  
1.

okres Spišská Nová Ves
Smižany
pred 48 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 32 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Číslo ponuky: 8209 - Ponúkame Vám NA PREDAJ 3-IZBOVÝ BYT S BALKÓNOM nachádzajúci sa na 1. poschodí bytového domu na sídl. Západ 2, v Smižanoch. Celková výmera podlahovej plochy bytu je 67 m2 (s príslušenstvom 73,67 m2 ). Byt pozostáva z 3 obytných miestností, kuchyne, chodby, kúpeľne, samostatného WC, balkóna a pivnice. Vybavením bytu je kuchynská linka, plynový sporák, vaňa, umývadlo, toaleta a vstavaná skriňa. Byt je slnečný. Okná sú situované na východ a na juh.

Bytový dom disponuje 2 výťahmi. K bytu prislúcha pivnica, ktorá sa nachádza v suteréne bytového domu. Výhodou je výborná lokalita na bývanie s dostupnosťou celej občianskej infraštruktúry. V bezprostrednej blízkosti je materská škola, základná škola, supermarket Tesco, autobusová zastávka, pošta, reštaurácia, bistro, detské ihriská. evanjelický kostol, drogéria Teta, lekáreň. Do dvoch kilometrov od polohy bytu sa nachádza viacero materských a základných škôl, supermarket Lidl, rímskokatolícky a evanjelický kostol.

Približne 4 km od bytu sa nachádza Slovenský raj, ktorý ponúka na výber mnoho turistických chodníkov a cyklotrás. Ďalšími miestami vhodnými pre oddych a turistiku sú Podlesok vzdialený 14 km a Vysoké Tatry vzdialené 34 km.

Kúpna cena 98 000,-EUR.

V prípade záujmu nás môžete kontaktovať aj na tel. číslo: +421 904 010 660 (Mgr. Dávid Kollár)

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
áno
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené

Na mape: Byt 3+1 (72 m2) s loggiou, sídl. Západ 2 Smižany

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.