Príjemný 3-izbový byt na prenájom, Kukučínova ul., Snina

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
71 m2

okres Snina
Snina
Snina
pred 49 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 39 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

ARCHEUS REALITY HUMENNÉ ponúka na prenájom moderne zrekonštruovaný trojizbový byt, ktorý nájdete vo vyhľadávynej lokalite na Kukučínovej ulici v Snine.

Byt prešiel príjemnou rekonštrukciou, ktorá ho krásne presvetlila. Využiť môžete 3 samostatné obytné izby (2x spálňa a obývačka). Celý byt ponúka výmeru 71 m2 a loggiu s výhľadom na okolie.

Súčasťou rekonštrukcie bolo prerobenie kúpeľne, ktorá ponúkne kombináciu sprchy aj vane. Na svoje si tak príde každý. Mimoriadne poteší klimatizácia, ktorá vám môže "zachrániť život" už toto leto :)

Každá gazdinka ocení peknú kuchyňu aj priľahlú komoru na zásoby. Každý m2 je šikovne vyuťitý, v byte bude mať každý člen rodiny dosť priestoru.

Ak vlastníte auto, poteší vás, že v okolí bytového domu zaparkujete bez problémov hneď na niekoľkých miestach. V bytovom dome je výťah, k dopsozícii je tiež pivnica.

Byt sa prenajíma so zariadením ako vidíte na fotkách a je vhodný pre 4 osoby. Voľný je už od 1.5.2023.

Ak máte záujem o obhliadku, prípadne potrebujete viac informácii, nájdete nás v realitnej kancelárií: ARCHEUS reality Humenné, na Námestí Slobody 25 v Humennom, v Obchodnom dome Laborec - 1. poschodie, alebo na e-mailovej adrese: arvaiova@archeus.sk, telefonický kontakt - mobil: 0905 790 696.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
áno
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.