Kontaktné údaje

RECOMP, s.r.o.

Námestie sv. Egídia 95

05801 Poprad

Meno:
  Mgr. Pavol Lojek
Telefón:
0918606438
Mobil:
+421 918 606 438
E-mail:
ID ponuky:
795a-1

4-izbový byt so záhradou a garážou v Spišskej Belej

129 900
Plocha:  
92 m2

okres Kežmarok
Spišská Belá
Družstevná
pred 27 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 4 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj 4-izbový byt nachádzajúci sa v čiastočne zrekonštruovanom rodinnom dome. Dom svojou výbornou dispozíciou ponúka dve samostatne prístupné bytové jednotky, čo umožňuje samostatné a ničím nerušené bývanie dvoch rodín. Možnosť oddelenia bytov na liste vlastníctva v prípade predaja jednotlivých bytov iným kupujúcim + možnosť vytvorenia tretieho bytu v podkroví. Podkrovie je pochôdzne a aktuálne je využívané ako úložný priestor - možnosť zobytnenia a vytvorenia tretieho bytu. S každým bytom sa predáva aj malá záhrada. Ku jednému bytu bude prislúchať garáž, ku druhému pôjd. KDom je kompletne podpivničený. Krásny rovinatý a slnečný pozemok.

Úžitková plocha jedného bytu je 91,7 m2 + balkón/terasa. Cena jedného samostatného 4-izbového bytu so záhradkou a garážou alebo pôjdom je 129.900,- eur.

Možnosť kúpy aj celého rodinného domu s dvoma samostatnými 4-izbovými bytmi a s pozemkom cca. 606 m2 za 249.900,- eur, možnosť kúpy domu s celým veľkým pozemkom 1125 m2 a altánkom. Možnosť kúpy aj stavebného pozemku pre RD o výmere cca. 519 m2. Celková vnútorná plocha domu s pivnicou, podkrovím a hosp. budovou je vyše 370m2. Zastavaná plocha domu je 130m2.

Dom sa nachádza na konci slepej ulice, ktorá pozostáva z 2 rod. domov a 1 bytového domu. Výhodou tohto bývania je tichá lokalita, ničím nerušený výhľad na Vysoké Tatry a veľký pozemok s krásnym altánkom.

Viac informácií a obhliadky: Mgr. Pavol Lojek, 0918 606 438, recomp@recomp.sk

Žiadne skryté poplatky. Cena nehnuteľnosti je konečná a zahŕňa províziu RK a vypracovanie kompletnej zmluvnej dokumentácie. S celým procesom získania úveru Vám rád pomôže náš finančný špecialista. Ponúkame aj možnosť financovania formou nájmu a budúcej kúpnej zmluvy v prípade, že potrebujete čas na prípravu príjmu akceptovateľného bankou.

Fotografie a text sú autorským dielom spoločnosti Recomp, s.r.o. a nemôžu byť ďalej použité bez nášho súhlasu.

Realitná kancelária Recomp, s.r.o. je zastrešená Realitnou Úniou Slovenskej republiky a správa sa v súlade s Realitným kódexom, ktorý vydala Realitná Únia Slovenskej republiky.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Terasa:
áno

Na mape: 4-izbový byt so záhradou a garážou v Spišskej Belej

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.