Byt 3+1 (72 m2) s loggiou, sídl. Tarča Sp. Nová Ves

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
68 m2

okres Spišská Nová Ves
Spišská Nová Ves
pred 47 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 28 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Číslo ponuky: 8208 - Ponúkame NA PREDAJ SLNEČNÝ TROJIZBOVÝ BYT S LOGGIOU nachádzajúci sa na sídlisku Tarča v Spišskej Novej Vsi. Nehnuteľnosť o celkovej výmere 72 m2 vrátane loggie pozostáva z chodby, kuchyne, obývacej miestnosti, detskej izby so vstavanou skriňou, spálne s výstupom na loggiu, kúpeľne s vaňou a samostatného WC. Byt je situovaný na 3/4 poschodí v zateplenom bytovom dome.

Byt je rekonštruovaný - má plastové okná so žalúziami a sieťkami, murované jadro, drevené parkety, resp. plávajúce podlahy v izbách, dlažba v kúpeľni a WC, interiérové dvere s drevenými zárubňami, nové omietky, bezpečnostné vchodové dvere. Pri rekonštrukcii bytového jadra boli realizované nové rozvody (elektrika, vodovod, odpad) v kuchyni a kúpeľni. Byt je vybavený kuchynskou linkou spolu s plynovou varnou doskou, el. rúrou, digestorom, mikrovlnnou rúrou a chladničkou.

Byt je presvetlený, slnečný - orientovaný na juh. Bytový dom je ZATEPLENÝ (energetický certifikát triedy B), má rekonštruované spoločné priestory, nové stúpačkové rozvody. K bytu prislúcha pivnica v suteréne bytového domu. Veľkou výhodou bytového domu je NOVÝ VÝŤAH. Výhodou je KOMPLETNÁ OBČIANSKA VYBAVENOSŤ v bezprostrednej blízkosti bytu - materská škola, základná škola, stredná škola, ihrisko pre deti, potraviny, pošta, MHD.

Cena nehnuteľnosti je vrátane právneho a realitného servisu našej realitnej kancelárie. V prípade záujmu vieme zabezpečiť službu LAGUNA FINANCIE - t.j. zabezpečenie financovania kúpy bytu cez interného finančného sprostredkovateľa. V prípade záujmu o obhliadku či ďalšie informácie nás prosím kontaktujte na tel. čísle: 0917 970 899, resp. 0907 898 188.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.