Veľký mezonet 4+1 (199 m2) s loggiou centrum Sp. Nová Ves

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
199 m2

okres Spišská Nová Ves
Spišská Nová Ves
Koceľova
pred 6 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

včera
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

EXKLUZÍVNE PONÚKAME NA PREDAJ VEĽKÝ, PRESVETLENÝ 4-IZBOVÝ BYT-MEZONET S LOGGIOU nachádzajúci sa V ÚPLNOM CENTRE MESTA Spišská Nová Ves, a to za cenu iba 1 130 EUR za meter štvorcový.

Nehnuteľnosť s podlahovou plochou 199 m2 (vrátane loggie) sa nachádza v murovanom bytovom dome kolaudovanom v roku 1993. Mezonet je dvojpodlažný byt pozostávajúci z 1-izbového bytu s kuchyňou, jedálňou, kúpelňou a WC umiestnenom na 3. poschodí prepojený schodiskom s veľkým podkrovným priestorom o výmere 160 m2 (pôdorys cca 15x11m). Vstavba do podkrovia bola daná do užívania v roku 2002. Mezonet predstavuje výbornú príležitosť na POHODLNÉ, POKOJNÉ BÝVANIE V CENTRE VO VEĽKOM BYTE S LOGGIOU S VÝHĽADOM NA KOSTOLNÚ VEŽU ALE AJ VYSOKÉ TATRY.

Priestor v podkroví je MODERNE DISPOZIČNE RIEŠENÝ - dominuje mu veľký presvetlený priestor OBÝVAČKOVEJ HALY SO SVETLOU VÝŠKOU V HREBENI 3,50 m s výmerou vyše 50 m2 s výstupom na loggiu 6 m2 orientovanou na juh, veľkej detskej izby (43 m2), veľkej spálne s pracovným kútom (41 m2) a kúpeľne s WC (15 m2). V podkroví je kompletne zrealizovaná príprava na vytvorenie kuchyne (vodovod, kanalizácia) v časti súčasnej knižnice. Nad detskou izbou a spálňou je v pôjde navyše ešte odkladací priestor cca 10 m2. Mezonet je možné využiť aj na DVOJGENERAČNÉ BÝVANIE.

Vykurovanie je riešené ako lokálne elektrické v podkroví, do 1-izbového bytu je privedený plyn. Byt má vlastný ohrev vody (bojler). Bytový dom je zateplený, má energetický certifikát triedy B. Na prízemí k bytu prislúchajú 2 pivnice, výhodou je možnosť využívať aj spoločné priestory (kočíkareň, sušiareň). Bytový dom má spoločný dvor oplotený po celom obvode s lavičkou a pieskoviskom.

VÝHODOU bytu je VEĽKOSŤ PODLAHOVEJ PLOCHY, TOP LOKALITA V CENTRE s výbornou občianskou vybavenosťou. Cena nehnuteľnosti je vrátane právneho a realitného servisu našej realitnej kancelárie. V prípade záujmu vieme zabezpečiť službu LAGUNA FINANCIE - t.j. zabezpečenie financovania kúpy bytu cez interného finančného sprostredkovateľa.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené

Na mape: Veľký mezonet 4+1 (199 m2) s loggiou centrum Sp. Nová Ves

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.