Kontaktné údaje

LAGUNA REALITY, s.r.o.

Zimná 59

052 01 Spišská Nová Ves

Meno:
  Ing. Mária Karchňáková
Telefón:
+421 907 321 311
E-mail:
ID ponuky:
8300

Byt 2+1 (54 m2) centrum Spišská Nová Ves

105 000
Plocha:  
54 m2

okres Spišská Nová Ves
Spišská Nová Ves
Banícka
pred 23 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 15 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame NA PREDAJ SLNEČNÝ KOMPLETNE REKONŠTRUOVANÝ TEHLOVÝ 2-IZBOVÝ BYT nachádzajúci sa v centre mesta Spišská Nová Ves. Nehnuteľnosť o celkovej výmere 54 m2 pozostáva z chodby, obývacej miestnosti prepojenej s kuchyňou, spálne, kúpeľne s vaňou a WC.

Byt je KOMPLETNE REKONŠTRUOVANÝ: má murované jadro, plastové okná so žalúziami, dispozične úpravený - zväčšená kúpelňa, novú elektroinštaláciu, nové omietky, sadrokartónové podhľady, v celom byte nová dlažba, resp. plávajúca podlaha v spálni, nové dvere s obložkami, nové bezpečnostné dvere (ADLO). V byte je kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi (plynová varná doska, el. rúra, digestor), granitový drez. Byt je umiestnený na 1. poschodí (nie prízemie). Je presvetlený, orientovaný na juh. K bytu prislúchajú DVE PIVNICE.

Bytový dom je zateplený (2017), nové stúpačkové rozvody, rekonštruované spoločné priestory. Bytový dom má energetický certifikát triedy B. K dispozícii sú spoločné priestory (košíkareň, sušiareň).

BYT SA PONÚKA AJ S KOMPLETNÝM ZARIADENÍM VIĎ FOTO (okrem osobných vecí).

Výhodou je KOMPLETNÁ OBČIANSKA VYBAVENOSŤ v bezprostrednej blízkosti je CENTRUM MESTA (doslova za rohom) - materská škola, základná škola, obchody, pošta, kostoly, zdravotné stredisko, MHD. Byt je okrem vlastného bývania aj ZAUJÍMAVOU MOŽNOSŤOU NA KÚPU AKO INVESTIČNÝ BYT PRE ÚČELY ĎALŠIEHO PRENÁJMU.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené

Na mape: Byt 2+1 (54 m2) centrum Spišská Nová Ves

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.