Kontaktné údaje

LAGUNA REALITY, s.r.o.

Zimná 59

052 01 Spišská Nová Ves

Meno:
  Ing. Martin Karchňák
Telefón:
+421 907 898 188
E-mail:
ID ponuky:
8436

Meštiansky 4-izbový byt (140 m2) Spišská Nová Ves

180 000
Plocha:  
118 m2

okres Spišská Nová Ves
Spišská Nová Ves
Duklianska
pred 17 dňami
Vložené na TRH.sk:  

dnes
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Číslo ponuky: 8436 - Ponúkame EXKLUZÍVNE NA PREDAJ VEĽKOMETRÁŽNY MESŤIANSKY 4-IZBOVÝ BYT nachádzajúci sa v centre mesta Spišská Nová Ves, ul. Duklianska. Nehnuteľnosť tehlovej konštrukcie má celkovú výmeru 140 m2 vrátane príslušenstva (obytné miestnosti 81 m2, príslušenstvo v byte 37 m2 a pivnica 22 m2). Byt je situovaný v kompletne rekonštruovanom bytovom dome, s vlastným oploteným dvorom, parkovacou plochou (430 m2) a garážami.

Byt sa nachádza na prízemí, pozostáva zo 4 obytných miestností, kuchyne, kúpeľne s vaňou, samostatného WC, komory, zaskleného balkóna. Byt je čiastočne rekonštruovaný - murované jadro, plastové okná, plávajúce podlahy. Atmosféru bytu dotvárajú vysoké stropy, pôvodné drevené dvere so zárubňami. Dispozične je možné realizovať úpravy, napr. otvorením priestoru kuchyne a prepojením s obytnou miestnosťou.

VÝHODOU JE VLASTNÉ KÚRENIE - plynový kotol s ohrevom vody. K bytu prislúcha veľká pivnica (22 m2) v suteréne bytového domu. V prípade záujmu je možné dokúpiť GARÁŽ (20 m2) s montážnou jamou nachádzajúcu sa vo dvore bytového domu.

Meštiansky bytový dom je po rekonštrukcii - nová strecha, okná, fasáda domu, vstupná chodba. Umiestenie bytu a jeho dispozícia umožňuje využitie bytu aj na podnikateľské účely (kancelária/služby), resp. spojenie bývania a podnikania.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené

Na mape: Meštiansky 4-izbový byt (140 m2) Spišská Nová Ves

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.