Veľký 4+1 byt (107 m2) s loggiou, centrum Sp. Nová Ves

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
107 m2

okres Spišská Nová Ves
Spišská Nová Ves
Banícka
pred 50 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 28 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Číslo ponuky: 8202 - Ponúkame na predaj VEĽKÝ, PRESVETLENÝ 4-IZBOVÝ BYT S LOGGIOU nachádzajúci sa v centre mesta Spišská Nová Ves, Banícka ulica. Byt s podlahovou plochou 107 m2 (bez plochy loggie 4 m2) sa nachádza v podkroví tehlového bytového domu s malým počtom bytov (vo vchode 7 bytov). Byt vznikol vstavbou do podkrovia, do užívania bol daný v roku 2002. Byt predstavuje výbornú príležitosť na pohodlné, pokojné bývanie vo VEĽKOMETRÁŽNOM BYTE S NÍZKYMI PREVÁDZKOVÝMI NÁKLADMI (vlastné vykurovanie a ohrev vody) a ZAUJÍMAVÝMI VÝHĽADMI z loggie na celú južnú panorámu mesta.

Byt je MODERNE DISPOZIČNE RIEŠENÝ - pozostáva z priestrannej obývačky spojenej s kuchyňou a krbom na bioplyn. V obývacej miestnosti je jedálenský stôl a výstup na loggiu. Loggia o veľkosti vyše 4 m2 je orientovaná na južnú stranu. Je dostatočne široká na pohodlné sedenie. V kuchyni je kuchynská linka s ostrovom vybavená vstavanými spotrebičmi (plynová varná doska, el. rúra, umývačka riadu, granitový drez). Kuchynský ostrov bol navrhnutý tak, aby poskytol potrebný odkladací priestor pre kuchyňu a je dostatočne veľký aj na jedálenské sedenie pre 2 osoby. V byte sú ďalšie 3 obytné miestnosti - spálňa a dve detské izby. Jedna z izieb je prepojená so šatníkom. Výhodou je VEĽKÁ, priestranná kúpeľňa so sprchovacím kútom a rohovou vaňou. WC je samostatné.

Virtuálna prehliadka bytu je dostupná na odkaze: https://my.matterport.com/show/?m=wV9hTjJ63e3

Byt má samostatné vykurovanie riešené plynovým kondenzačným kotlom značky Viessmann. V priestore obývacej izby je dizajnový krb na bioplyn. Podlahy v byte sú kombináciou parkiet, plávajúcej laminátovej podlahy a dlažby. V celom byte sú drevené okná (v obytných izbách s tienením). K bytu prislúcha pivnica s rozlohou 5,6 m2. Vchodové dvere sú bezpečnostné zn. ADLO.

JEDNOZNAČNOU VÝHODOU bytu sú nízke prevádzkové náklady a TOP LOKALITA V CENTRE s výbornou občianskou vybavenosťou. Cena nehnuteľnosti je vrátane právneho a realitného servisu našej realitnej kancelárie. V prípade záujmu vieme zabezpečiť službu LAGUNA FINANCIE - t.j. zabezpečenie financovania kúpy bytu cez interného finančného sprostredkovateľa.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené

Na mape: Veľký 4+1 byt (107 m2) s loggiou, centrum Sp. Nová Ves

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.