AXIS REAL | 4-izbový byt s LODŽIOU, Stará Ľubovňa, Mierová

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
79 m2

okres Stará Ľubovňa
Stará Ľubovňa
Mierová
pred 46 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 40 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU A 3D PÔDORYS NEHNUTEĽNOSTI NÁJDETE NA: https://info.axisreal.sk/IC

POPIS BYTU:

Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na predaj SLNEČNÝ 4-izbový byt v lokalite Stará Ľubovňa, Mierová ulica, nachádzajúci sa na 8. poschodí v 8. poschodovom panelovom bytovom dome. S rozlohou 79,75m2 (byt 78 m2, pivnica 1,75 m2) vám tento byt ponúka dokonalý priestor na pohodlné bývanie. Jeho dispozícia zahŕňa vstupnú chodbu, kuchyňu, obývaciu izbu, dve príjemné detské izby, kúpeľňu, WC a LODŽIU. V suteréne bytového domu je k dispozícii PIVNICA.

Výhody:

❶ Výborná lokalita

❷ Priestranné ihrisko za bytovým domom

❸ Byt je k dispozícii od 01.06.2023

STAV BYTU:

Byt má nové PLASTOVÉ OKNÁ, nové INTERIÉROVÉ DVERE so zárubňami, zrekonštruovaná lodžia, v izbách je plávajúca podlaha, na chodbe nová dlažba. Lodžia bola nedávno zrekonštruovaná a ponúka NÁDHERNÝ VÝHĽAD na Ľubovniansky hrad, čím vytvára relaxačné miesto priamo vo vašom dome. Ponúka sa na predaj čiastočne zariadený, v kuchyni je kuchynská linka, plynový sporák s elektrickou rúrou, digestor, umývačka riadu, mikrovlnná rúra, v obývačke je k dispozícii aj nábytok. Kúpeľňa a WC je umakart, ale vo veľmi dobrom udržiavanom stave. Bytový dom má zrekonštruované vnútorné priestory. Byt bude k dispozícii od 1. júna 2023, čo vám poskytuje možnosť nového začiatku a rýchleho nasťahovania.

LOKALITA:

Tento byt sa nachádza v skvelom prostredí výnimočnej polohy v pokojnej lokalite, budete mať všetko, čo potrebujete vo svojej blízkosti. Či už sa jedná o menšie potraviny, v blízkosti sa nachádza obchodné centrum Družba, TESCO či o možnosti aktívneho oddychu v blízkej plavárni. Pre vaše malé ratolesti sa nachádza materská a základná škola a pre váš pokoj a zdravie nájdete zdravotné stredisko v pohodlí vášho okolia. Za bytovým domom je ihrisko, kde vaše deti môžu stráviť hodiny hraním sa a tvorením nezabudnuteľných spomienok.

Táto lokalita vám ponúka všetko, čo potrebujete. Nezmeškajte príležitosť vidieť tento byt na vlastné oči. Ak vás zaujíma, neváhajte a kontaktujte nás čo najskôr. Radi Vám zabezpečíme obhliadku bytu a zodpovieme akékoľvek otázky, ktoré máte. Tešíme sa na Vás!

/ PREDAJ / 4-IZBOVÝ BYT / LODŽIA / STARÁ ĽUBOVŇA / MIEROVÁ ULICA/

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
neuvedené
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno
Počet kúpeľní:
1

Na mape: AXIS REAL | 4-izbový byt s LODŽIOU, Stará Ľubovňa, Mierová

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.