REZERVOVANÝ - DOKONALÝ BYT

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
55 m2

okres Michalovce
Strážske
pred 76 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 46 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

ALENA HOLOTOVÁ - DIAMOND REALITY HUMENNÉ - EXKLUZÍVNE.

Hľadáte podnájom, ktorý bude spĺňať vysoké nároky na bývanie ?

Hľadáte novo-zrekonštruovaný a zariadený byt ?

Poteším vás. Presne takýto byt je pripravený k okamžitému nasťahovaniu, ktorý je súčasťou krásnej REZIDENCIE ODYSEA v Strážskom.

Dvojizbový byt s balkónom, francúzskym oknom s trojsklom, podlahové kúrenie s termostatom v každej izbe, veľkoformátová dlažba na podlahe a moderná kúpeľňa s bezbariérovým sprchovacím kútom. A nielen to. Byt sa prenajíma kompletne zariadený :

- nová kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi, chladnička s mrazničkou, jedálensky stôl a stoličky, Tv stolík, televízor, rohová gaučovka, konferenčný stolík, šatníková skriňa, boxspringová posteľ, práčka, predsieňový nábytok

Byt je určený pre max. dve osoby - nefajčiarov, bez domácich zvieratiek so zmyslom pre čistotu a poriadok. Možnosť dlhodobého prenájmu.

Cena vrátanie energií, internetu a parkovného miesta je 480 eur. Pri podpise zmluvy je nutné zaplatenie dvojmesačného depozitu, mesačné nájomné a odmenu pre RK. .

Neváhajte a kontaktujte ma prosím v pracovných dňoch v čase od 9.00 - 18.00 hod. Osobné stretnutie a obhliadka nehnuteľností je najlepší spôsob pre vaše správne rozhodnutie.

Som profesionálny realitný maklér s najväčším počtom predajov v našom regióne, pripravený pomôcť vám zrealizovať kúpu, predaj, alebo prenájom absolútne profesionálne, zodpovedne a bezpečne, bez stresu a s právnou istotou.

VAŠA SPOKOJNOSŤ JE MOJIM CIEĽOM

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené

Na mape: REZERVOVANÝ - DOKONALÝ BYT

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.