Kontaktné údaje

MojeReality s. r. o.

K.Šmidkeho 2628/9

91108 Trenčín

Meno:
  Mgr. Miriama Gabrišková, RSc.
Telefón:
0907510062
Mobil:
0907510062
E-mail:
ID ponuky:
156620605

3 izb. byt_tiché prostredie_bezproblémové parkovanie, TOP lokalita.

146 000
Plocha:  
69 m2

Poschodie:  
3. / 3

okres Trenčín
Trenčín
Beckovská
pred 86 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

včera
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Hľadáte pokojné, tiché miesto s bezproblémovým parkovaním? Tak ste na správnom mieste. To je ulica Beckovská 1189, ktorá tento komfort ponúka. Vyhľadávaná lokalita, v blízkosti všetká občianska vybavenosť, nízke mesačné náklady na bývanie, novovybudované detské ihrisko Vám spríjemní každodenný život v tejto lokalite. Z jednej strany bytového domu rodinné domy z druhej strany jednosmerná pokojná a kľudná ulica.

Ponúkame Vám vo výhradnom zastúpení majiteľa slnečný 3 izbový byt, síce so staršou, no veľmi zachovanou kompletnou rekonštrukciou. Náklady na bývanie sú do 100 Eur vďaka vlastnej kotolni plus elektrina a plyn podľa spotreby.

Kompletná rekonštrukcia zahŕňala: čiastočná elektroinštalácia, znížené sadrokartónové stropy, nové interiérové dvere, plastové okná, kuchynská linka so všetkými spotrebičmi (umývačka riadu, sporák, elektrická rúra, chladnička, digestor, mikrovlnná rúra). V byte sú tiež vstavané skrine: na chodbe, v izbe a v spálni. Plávajúca podlaha, chodba kúpeľňa dlažba, izby pôvodné parkety. Byt o veľkosti 69 m2 bez balkónu má priestranné slnečné veľké izby. V byte zavedená tiež klimatizácia.

Dispozícia: vstupná chodba, na chodbe vybudovaný šatník, ktorý bol realizovaný z pôvodnej komory. Z chodby sa prechádza do kúpeľne s oknom, do veľkej detskej izby, jedálensky kút a kuchyňa. Z chodby prechádzame do obývacej miestnosti cez ktorú sa vstupuje do spálne s už spomínanou klimatizáciou a balkónom. K bytu prináleží pivnica, ktorá sa nachádza v suteréne bytového domu o veľkosti cca 2 x 2 m2. Byt je situovaný na 3 poschodí z 3. Bytový dom je zateplený, nová zateplená strecha, nové stúpačky, merače tepla na diaľku.

Cena bytu je 146000 Eur. V prípade vážneho záujmu dohoda na cene. K dispozícií komplet zariadenie v cene bytu.

V cene je zahrnutý kompletný právny servis, katastrálne konanie, úhrada kolkov na kataster, prepis energií. Taktiež bezplatné poradenstvo v oblasti financovania, ktoré zabezpečuje najvýhodnejšie podmienky na finančnom trhu. Kontakt: Mgr. Miriama Gabrišková, RSc., t. č. 0907 510 062, email: info@m-reality.sk.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
nie
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené

Na mape: 3 izb. byt_tiché prostredie_bezproblémové parkovanie, TOP lokalita.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.