IBA U NÁS! Rekonštruovaný byt 2+kk 47m2, lodžia 6m2, Vansovej, Trenčín

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
47 m2

Poschodie:  
6. / 7

okres Trenčín
Trenčín
Vansovej
pred 44 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 39 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

AstonReal ponúka v exkluzívnom zastúpení majiteľov na predaj kompletne a vkusne zrekonštruovaný 2-izbový byt s kuchynským kútom a priestrannou lodžiou (cca 6m2) o výmere podlahovej plochy 47m2, v starej časti sídliska Juh na ul. Vansovej v Trenčíne.

Byt sa nachádza na 6. poschodí zo siedmych v zateplenom panelovom dome. Byt je orientovaný smerom do parku, čo poskytuje krásny výhľad a zároveň tiché prostredie.

Bytový dom je zateplený, má zrekonštruované spoločné priestory, má nový výťah od najnižšieho podlažia a má zabezpečený bezbariérový vstup. Súčasťou bytového domu je elektrovrátnik a kamerový systém monitorujúci vonkajšie a aj vnútorné spoločné priestory. Bytový dom sa nachádza v kľudom a príjemnom prostredí plnom zelene. V blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť (zastávka MHD, potraviny, škôlka, škola, obchodné centrum Južanka, zdravotné stredisko a lesopark Brezina).

Byt prešiel nasledovnou rekonštrukciou - plastové okná, nová elektroinštalácia, zväčšené murované jadro, omietky, plávajúca podlaha v izbách a kuchynskom kúte, PVC na chodbe, keramická dlažba v kúpeľni a WC, keramické obklady, nové interiérové dvere, bezpečnostné vstupné dvere. V kúpeľni sa nachádza vaňa, umývadlo, WC a priestor na práčku. V kuchyni je kuchynská linka na mieru so zabudovaným sklokeramickým sporákom a elektrickou rúrou. Na chodbe je murovaný šatník a komora s úložnými policami. Na radiátoroch sú pomerové merače na diaľkový odpočet spotreby.

V bytovom dome je zavedené optické pripojenie na internet a TV.

Mesačné náklady sú cca 110€ pre 2 osoby. Orientácia bytu je V. K bytu patrí pivnica, cca 2m2. V blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť (zastávka MHD, potraviny, škôlka, škola, obchodné centrum Južanka, zdravotné stredisko a lesopark Brezina). K bytu nie je vytvorený energetický certifikát.

Byt je k dispozícii ihneď a predáva sa čiastočne zariadený so všetkým zariadením, ktoré je na fotografiách (plus kombinovaná chladnička a automatická práčka).

Predajná cena zahŕňa nasledujúce služby, finančné a právne poradenstvo, tj. vypracovanie zmluvnej dokumentácie, zabezpečenie návrhu na vklad na príslušnom katastri, vrátane uhradenia správneho poplatku, finančné poradenstvo a províziu realitnej kancelárie. Info: 0905/795 159, halbarth@astonreal.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Verejné ústredné
Internet:
áno

Na mape: IBA U NÁS! Rekonštruovaný byt 2+kk 47m2, lodžia 6m2, Vansovej, Trenčín

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.