Krásny zariadený byt 2+1, lodžia, 2x parkovanie, Green Bay, Trenčín

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
58 m2

okres Trenčín
Trenčín
Karpatská
pred 57 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 52 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

AstonReal ponúka v zastúpení majiteľov na prenájom luxusný a kompletne zariadený 2-izbový byt s priestrannou lodžiou (cca 7m2) o výmere podlahovej plochy cca 58m2, v tichej časti sídliska Noviny v bytovom komplexe GreenBay na ul. Karpatská v Trenčíne. Bytový komplex GreenBay sa nachádza v kľudnom a príjemnom prostredí plnom zelene v bezprostrednej blízkosti hrádze, golfového klubu HOSS Sport Center a oddychovej zóny pri Váhu s možnosťou športového vyžitia.

Byt sa prenajíma s dvomi krytými vyhradenými parkovacími miestami, jedno zastrešené parkovacie státie sa nachádza priamo pred hlavným vstupom do vchodu a druhé parkovacie státie sa nachádza v uzamykateľnom spoločnom parkovacom dome umiestnenom na prízemí bytového domu. Na pozemku bytového komplexu sa nachádza aj parkovisko pre návštevy.

Byt sa nachádza na 4. poschodí zo štyroch v zateplenom bytovom dome, má podlahové vykurovanie a vonkajšie hliníkové automatické rolety. Byt je orientovaný smerom k apartmánovému domu a z priestrannej lodžie poskytuje krásny výhľad na Váh s oddychovou zónou a taktiež na mesto s Brezinou.

Bytový dom je novostavba, má výťah od najnižšieho podlažia a má zabezpečený bezbariérový vstup. Súčasťou bytového domu je elektrovrátnik. V blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. Svojou polohou umožňuje ideálny prístup autom na diaľnicu (cca 2 min.) aj do centra mesta (cca 3 min.).

Byt sa prenajíma kompletne a nadštandardne zariadený:

- kuchynská linka na mieru - indukčná varná doska, el. rúra, umývačka riadu, kombinovaná chladnička s mrazničkou, mikrovlnná rúra, riady

- špajza s policami

- obývacia stena, gauč, pohodlná sofa, televízor

- vstavaný úložný systém v šatníku

- automatická práčka, automatická sušička bielizne

- kompletne zariadená spálňa

V byte je zavedené optické pripojenie na internet a TV.

Byt je určený pre max. 2 osoby. V byte nie sú povolené žiadne zvieratá. Byt je k dispozícii dohodou.

Mesačné nájomné je 690€, vrátane energií a pripojenia k optickému internetu a TV. Pri podpise nájomnej zmluvy sa platí vratná finančná záloha vo výške jedného mesačného nájmu, ktorá je zábezpekou pre prípad vzniknutej škody na majetku.

Cena prenájmu zahŕňa províziu za kompletný právny servis, realitnej kancelárii záujemca neplatí žiadne poplatky. Info: 0905/795 159, halbarth@astonreal.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Vyhradené parkovanie
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Verejné ústredné
Internet:
áno

Na mape: Krásny zariadený byt 2+1, lodžia, 2x parkovanie, Green Bay, Trenčín

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.