Pekne zrekonštruovaný 3i byt, ul. Gen. Goliana - Sihoť - Trenčín

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
57 m2

okres Trenčín
Trenčín
gen.Goliana
pred 47 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 42 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

RADO Reality Vám ponúka na predaj 3-izbový byt s rozlohou 57m2 na ulici Gen. Goliana v Trenčíne na Sihoti 1. Byt je situovaný na 3. poschodí z 3, v tehlovom bytovom dome bez výťahu. K bytu prislúcha aj pivnica s rozlohou približne 3m2 a podiel na pozemok za domom, kde je možné parkovať bez poplatku. Bytový dom má nové vchodové dvere, zvončeky s elektronickým vrátnikom, je zateplený a má zrekonštruovanú strechu. Veľkou výhodou tohto domu je jeho bezpečnosť. Bežne sa do bytových domov montuje kamerový systém, no tu je to inak. 3-krát denne chodia okolo tohto domu po zuby ozbrojení vojaci, ktorí dozerajú na poriadok a bezpečnosť obyvateľov.

Dispozične byt pozostáva zo vstupnej chodby, ktorej súčasťou je aj kuchynský kút. Ďalej sa dostaneme do priestrannej obývačky a cez ňu do dvoch samostatných izieb. V obývačke by mal časom pribudnúť aj bakón. Z kuchyne sa krátkou chodbičkou dostaneme do samostatného WC, kúpeľne s vaňou a ďalej do veľkej odvetranej špajze, kde sa nachádza aj práčka a chladnička.

Na byte boli vymenené plastové okná, zrekonštruované podlahy, obklad vo WC a v kúpeľni, kuchynská linka, rozvody vody aj odpadu, a mnoho iného.

V okolí bytu sa nachádza kompletná občianska vybavenosť a božský kľud. Nachádza sa tu škôlka, základná škola, obchodná akadémia, Trenčianska univerziva Alexandra Dubčeka, potraviny, LIDL, zastávky MHD, svetoznámy pub Sokolovňa, hokejový aj futbalový štadión, mestská plaváreň, kúpalisko a mnoho iného. Rodiny s deťmi potešia najmä viaceré detské ihriská a hrádza, ktorou sa s deťmi bezpečne dostanete ku všetkým spomínaným atrakciám.

Bytový dom spĺňa energetický certifikát kategórie B.

3D prehliadka: https://my.matterport.com/show/?m=rPebh81UKiv

Cena bytu je 109.900,-€.

Patrik Pavlík, RSc.

RADO Reality Group

Tel: +421 902 90 60 90

E-mail: patrik.pavlik@radoreality.sk

Uvedená cena je konečná pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Verejné ústredné
Internet:
áno

Na mape: Pekne zrekonštruovaný 3i byt, ul. Gen. Goliana - Sihoť - Trenčín

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.