Kontaktné údaje

RADO Reality Group

Soblahovská, 45

91101 Trenčín

Meno:
Radovan Pavlík
Telefón:
0904854810
E-mail:
ID ponuky:
813698

RADO | 2 - izbový byt 53m2, Beckovská, Trenčín

130 000
Plocha:  
53 m2

Poschodie:  
2.

okres Trenčín
Trenčín
Beckovská
pred 18 dňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 18 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

RADO Reality ponúka na predaj slnečný zrekonštruovaný 2 - izbový byt o celkovej výmere 53 m2 vo výbornej lokalite na Beckovskej ulici. Byt sa nachádza na 2. poschodí bytového domu s výťahom.

Kompletná rekonštrukcia bytu a jedinečná lokalita, v ktorej sa byt nachádza, predstavuje ideálnu kombináciu moderného a bezstarostného bývania. V r. 2022 boli menené rozvody vody, elektriny, plynu a kanalizácie. V byte sú plastové okná, vinylová podlaha, pod ktorou je protihluková izolácia, bezpečnostné dvere so 17 istiacimi bodmi a protihlukovou ochranou, na svietidlách v spálni a v obývacej izbe sa dá vďaka diaľkovému ovládaniu nastaviť teplota a intenzita svetla a počas horúcich letných dní oceníte klimatizáciu. Byt je zariadený nábytkom robeným na mieru.

Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, obývačky prepojenej s kuchyňou, spálne, kúpeľne a samostatnej toalety. V obývačke je priestor na jedálenský stôl a navyše disponuje aj balkónom, ktorý je ideálnym miestom na relax.

V spálni je veľká vstavaná skriňa s dostatkom úložného priestoru. Kúpeľňa je tiež veľkorysá so sprchovým kútom, zatiaľ čo samostatná toaleta zabezpečuje súkromie a komfort.

Kuchynská linka v nadčasovom prevedení v kombinácii dreva a bielej farby je vybavená modernými spotrebičmi. Prietokový ohrievač vody je zabudovaný priamo v linke. Súčasťou linky je praktická potravinová skrinka.

Byt sa predáva kompletne zariadený (okrem TV, práčky).

Náklady na bývanie: plyn 9,- Eur, elektrina 19,- Eur, bytové družstvo 175,- Eur.

V bytovom dome sú vymenené stúpacie rozvody, zrekonštruovaná strecha a nový výťah.

Najväčšou výhodou tejto nehnuteľnosti je výnimočná poloha. V bezprostrednej blízkosti nájdete školy, škôlky, nemocnicu a obchodné reťazce, čo prispieva k pohodlnému a praktickému životu. Historické centrum Trenčína je vzdialené len 15 minút pešo.

Link na virtuálnu prehliadku: https://my.matterport.com/models/pxqZrk6SYQn?section=media

Viera Ježíková

RADO Reality Group

Tel.: +421 948 119 147

E-mail: jezikova@radoreality.sk

Uvedená cena je konečná a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

RADO Reality Group je ocenená Realitnou úniou ako najlepšia realitná kancelária na Slovensku za rok 2022. Okrem iného sme držiteľmi ďalších 4 prestížnych ocenení.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Klimatizácia:
áno
Internet:
áno

Na mape: RADO | 2 - izbový byt 53m2, Beckovská, Trenčín

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.